Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ferri Somogyi: 'Er worden geen slechte series meer gemaakt'

Series | 3 maanden geleden | Daisy Heyer

©
Foto: William Rutten
©
Foto: William Rutten

Met zoveel series en films om uit te kiezen, helpt het misschien een handje om de favorieten van bekende Nederlanders te weten te komen. Deze week de streaming-favorieten van acteur Ferri Somogyi!

Netflix, Videoland, Disney+ en AppleTV… ik heb het allemaal. Netflix houdt de echte klappers natuurlijk. Daar kijk ik vooral documentaires en series. Wat voor series? 24, Prison Break en Breaking Bad zijn mijn top 3 favoriete series aller tijden. 24 keek ik altijd met mijn vader, daar heb ik dus goede herinneringen aan! Van mij mogen ze daar gerust nog een seizoen van maken.

The Mandalorian 

Het valt me op dat er naar mijn idee helemaal geen slechte series meer gemaakt worden. Tuurlijk kan ik dingen minder leuk vinden, maar dat is en kwestie van smaak. Alles wat ik de laatste tijd heb gezien is kwalitatief goed. The Mandalorian op Disney+ bijvoorbeeld: wat een topserie! En Dexter vond ik vroeger onwijs tof. Dat is echt mijn favoriete seriekarakter.

GTST

Emotioneel word ik eigenlijk nooit bij series, maar ik weleens oude scenes van mijzelf uit GTST teruggekeken, waar ik heel diep was gegaan. Na het zien daarvan werd ik wel erg emotioneel. Zo nu en dan kijk ik weleens een film via een andere streamingdienst, maar de meeste kijk ik via AppleTV. Interstellar vind ik echt een topfilm, één van mijn favorieten. Ik kan hem iedereen aanraden!

Foto: William Rutten. 

The Mandalorian

sciencefiction | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Interstellar

sf | film | 2014

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie