Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Lekker eng: de Spaanse horrorserie Feria in januari op Netflix

Series | 20 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Met de nieuwe serie Feria: La luz mas oscura doet Spanje een spannende en duistere bijdrage aan Netflix. Het verhaal speelt in de jaren negentig, wanneer twee zussen schokkend nieuws krijgen en met heel andere ogen naar hun ouders gaan kijken.

Op een dag krijgen de Spaanse zussen Eva en Sofia een vreselijk bericht van de politie. In een oude lokale mijn zijn 23 dode lichamen aangetroffen. Het lijkt erop dat de leden van een sekte massaal zelfmoord hebben gepleegd in een dodelijk ritueel, en dat de ouders van de meisjes aan het hoofd stonden van deze groep. Die ouders zijn nu spoorloos verdwenen.

Feria

Is het echt mogelijk dat de ouders van Eva en Sofia al die tijd monsters zijn geweest? Hoe goed kenden de zussen hun ouders eigenlijk? En hoe moeten ze nu verder leven in een getraumatiseerd plaatsje waar iedereen hun familie haat?

Check ook deze tien Spaanse topseries op Netflix

Wanneer?

Alle acht afleveringen van Feria: La luz mas oscura staan op 28 januari op Netflix. Als we op onderstaande trailer afgaan, belooft het een spannende, duistere serie te worden.