Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De serie Fatal Attraction kan zomaar een hit worden

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Heb je een abonnement op SkyShowtime en weet je niet wat je moet kijken? Dan is de nieuwe serie Fatal Attraction misschien wel iets voor jou. 

De titel Fatal Attraction zou je bekend in de oren kunnen klinken. Dat klopt, want deze serie is zwaar geïnspireerd op de spannende film uit de jaren tachtig met Michael Douglas en Glenn Close in de hoofdrollen. Mannen keken na het zien van die film wel twee keer uit voordat ze een affaire begonnen. 

Joshua Jackson

Ditmaal is de hoofdrol voor Lizzy Caplan als Alex Forrest (de personages hebben dezelfde namen als toen) die een affaire heeft met de getrouwde Dan Gallagher (Joshua Jackson). Wanneer Dan er genoeg van heeft en het uitmaakt, wil Alex daar niks van weten. Ze begint Dan te stalken. Hij doet er op zijn beurt alles aan om de affaire geheim te houden voor zijn vrouw Beth (Amanda Peet).

15 jaar gevangenis

De serie opent trouwens met Dan die probeert voorwaardelijk vrij te komen nadat hij al 15 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op Alex. Dan’s vervreemde dochter Ellen (Alyssa Jirrels) luistert met verbazing naar het verhaal van haar vader. 

De eerste recensies voor Fatal Attraction zijn goed, dus dit zou zomaar een hit kunnen worden voor SkyShowtime. Op 22 mei staan de eerste drie afleveringen online.