Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Teaser: Zendaya keert terug in seizoen 2 van Euphoria

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Het eerste seizoen van het briljante tienerdrama Euphoria leverde hoofdrolspeelster Zendaya een Emmy op. Met een heftige nieuwe teaser kondigen de makers aan dat de serie in Amerika op 9 januari terugkeert op het scherm. Of we het nieuwe seizoen van Euphoria ook in Nederland kunnen zien is nog de vraag.

In Euphoria probeert tiener Rue na een periode van ernstige drugsproblemen weer een verantwoordelijk leven te leiden. Dat blijkt niet makkelijk, en het lukt haar dan ook niet altijd. De nieuwe teaser geeft alvast een hint van de situaties waarin Rue en haar vrienden het komende seizoen belanden. We zien drugs, seks, wapens, geweld en andere zaken die niet echt bij een braaf tienerleven horen.

Zendaya

Voor haar vertolking in het eerste seizoen van Euphoria kreeg Zendaya een Emmy Award. Ze werd daarmee de jongste actrice die ooit met deze prestigieuze tv-prijs is bekroond. De vele fans van de bejubelde serie wachten al lang op nieuwe afleveringen, al zijn er wel twee specials verschenen om de coronatijd te overbruggen.

Euphoria

Of we het tweede seizoen van Euphoria ook in Nederland kunnen zien is echter de vraag. In Nederland is de HBO-serie uitsluitend te zien met een abonnement op Ziggo Movies & Series XL. Dit is een pluspakket van kabelaanbieder Ziggo, dat de exclusieve streamingrechten heeft voor de series en films van HBO in Nederland. Die deal loopt aan het eind van dit jaar echter af.

Ziggo en HBO

HBO wil al zijn programma's gaan bundelen op de eigen streamingdienst HBO Max, die wereldwijd wordt uitgerold. In Nederland gaat dat in de loop van komend jaar gebeuren, maar het is nog onbekend wanneer. Er zou dus een flink gat kunnen zitten tussen het einde van de exclusieve deal met Ziggo en de lancering van HBO Max in Nederland. Of en hoe de HBO-series in die periode te zien zijn is nog onduidelijk. Ziggo heeft namelijk nog niet bekendgemaakt wat er na het eind van dit jaar gaat gebeuren met het pakket Ziggo Movies & Series XL. 

Euphoria

Drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie