Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Emma Mackey stopt met Sex Education na seizoen 4

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Sex Education is een van de leukste series van Netflix. Maar Emma Mackey, die Maeve speel, heeft nu al aangekondigd dat ze er na het vierde seizoen mee ophoudt

En Sex Education zonder Maeve is geen Sex Education dus het zou heel goed kunnen dat het vierde seizoen meteen het laatste wordt. Actrice Emma Mackey (27) vertelde ook dat de opnamen van vorige week zijn afgerond. In dat seizoen zal ze ook al minder te zien zijn dan in de eerste paar reeksen. 

Emma's personage Maeve vertrok in de serie een tijdje naar de Verenigde Staten, dus haar afwezigheid is gemakkelijk te verklaren. 

Barbie

Sex Education was de eerste rol voor Emma die daarna meteen een veelgevraagd actrice werd. Ze speelde rollen in de films Eiffel, Death on the Nile, Emily en binnenkort is ze te zien in de langverwachte speelfilm Barbie

Eric stopt er ook al mee

Een paar weken geleden kondigde Ncuti Gatwa, die Otis' beste vriend Eric speelt in Sex Education, ook al zijn vertrek aan. Hij heeft een goede reden, Ncuti is de nieuwe Dr. Who. een releasedatum voor het vierde seizoen van Sex Education is er nog niet. 

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie