Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Emily in Paris: wordt dit de nieuwe grote Netflix-hit?

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De nieuwe serie Emily in Paris is ontsproten aan het brein van Darren Star, de man achter Sex and the city, Beverly Hills 90210, Melrose Place en Younger. Daarom zijn de verwachtingen nogal hooggespannen. 

In Emily in Paris speelt Lily Collins de jonge Emily Cooper uit Chicago, een marketing director die naar Parijs wordt gestuurd voor haar droombaan. Daar probeert ze carrière te maken en wat nieuwe vrienden te scoren. Emily spreekt alleen geen woord Frans, wat het leven niet gemakkelijker maakt. 

Phil Collins

Hoofdrolspeelster Lily Collins is de dochter van Phil Collins. Ze was recentelijk nog naast Zac Efron te zien in de film in Extremely, Shockingly Evil and Vile en ze speelde Edith Tolkien, de vrouw van J.R.R Tolkien in de film over zijn leven. 

Knappe man

Philippine Leroy-Beaulieu speelt de nogal intimiderende Franse bazin van Emily. Ashley Park is Mindy, een expat die fungeert als vertaalster voor Emily en die haar nieuwe beste vriendin wordt. Natuurlijk mag een knappe man niet ontbreken. Die rol wordt vervuld door Lucas Bravo, die Emily's onderbuurman Gabriel speelt. Dit is 'm. 

Comedyserie

Emily in Paris lijkt op het eerste gezicht een comedyserie die weinig om het lijf heeft, maar misschien is dat net wat we nodig hebben in deze herfstige coronatijden. De serie staat vanaf 2 oktober op Netflix. 

Emily in Paris

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie