Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is wie in Emily in Paris seizoen drie?

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nog geen jaar geleden verscheen het tweede seizoen van Emily in Paris en besloot Netflix om er nog eens minimaal twee seizoenen aan vast te knopen. Deze week kun je beginnen met het bingen van het derde seizoen, en wij stellen de hoofdrolspelers even aan je voor.

In Emily in Paris zie je de belevenissen van de Amerikaanse Emily Cooper, een marketingmanager uit Chicago die een droombaan krijgt aangeboden in Parijs. Zonder zich te verdiepen in de Franse cultuur of taal stort Emily zich op haar werk en het leven in de lichtstad. Daarbij begaat ze de nodige blunders, maar krabbelt ze steeds weer overeind. Wie is wie in seizoen drie?

Lily Collins is Emily Cooper

Emily is niet altijd even behendig in de omgang met collega's en liefdespartners. Vooral haar moeite met kiezen speelt haar parten. Wil ze in Parijs blijven of niet? Voor wie wil ze werken? En welk vriendje moet ze uiteindelijk kiezen? Voor haar besluiteloosheid compenseert Emily met een onberispelijk gevoel voor mode en stijl. Voor actrice Lily Collins - dochter van muzikant Phil Collins - was deze serie haar grootste succes tot op heden. Ze deed het ook niet slecht in Extremely, Shockingly Evil and Vile, een Netflix-film over seriemoordenaar Ted Bundy.

Lily Collins is Emily Cooper
Lily Collins is Emily Cooper

Philippine Leroy-Beaulieu is Sylvie

Als hoofd van Savoir straalt Sylvie zoveel zelfverzekerdheid stijl uit dat het een beetje intimiderend is. Emily probeert een goede indruk te maken op haar baas, maar dat is bij deze veeleisende dame nog niet zo makkelijk. Actrice Philippine Leroy-Beaulieu speelde ook in de Franse Netflix-serie Dix pour cent (Call My Agent).

Philippine Leroy-Beaulieu is Sylvie
Philippine Leroy-Beaulieu is Sylvie

Ashley Park is Mindy

Hoe zou Emily zich in Parijs staande houden zonder haar beste vriendin Mindy? De twintiger werkt als au pair in de Franse hoofdstad en als ze Emily ontmoet worden ze direct dikke vrienden. Voor de wereldvreemde Emily is Mindy een onmisbare hulp om de Franse taal en gewoontes te doorgronden. Voordat de Koreaans-Amerikaanse actrice Ashely Park in Emily in Paris speelde stond ze vooral op de planken, bijvoorbeeld in de musicalversie van Mean Girls.

Ashley Park is Mindy
Ashley Park is Mindy

Lucas Bravo is Gabriel

Emily's knappe onderbuurman wordt al snel een liefdespartner. Daarmee begeeft ze zich wel op glad ijs, want Gabriel is niet de enige man in Emily's leven. Zoals gezegd is het maken van keuzes niet Emily's sterkste kant, en daar wordt ze in seizoen drie opnieuw geconfronteerd. De Franse acteur Lucas Bravo was pas nog te zien naast George Clooney en Julia Roberts in Ticket to Paradise.

Lucas Bravo is Gabriel
Lucas Bravo is Gabriel

Lucien Laviscount is Alfie

De Britse Alfie woont en werkt tijdelijk in Parijs als hij daar bij de Franse les Emily tegen het lijf loopt. De vonk slaat meteen over. In het derde seizoen is Alfie van een gastrol bevorderd tot een vast personage, dus we gaan nog veel meer van hem zien. De Britse acteur Lucien Laviscount is in Engeland een bekend gezicht dankzij zijn soaprollen en optreden in Celebrity Big Brother.

Lucien Laviscount is Alfie
Lucien Laviscount is Alfie

Camille Razat is Camille

Camille is een van Emily's eerste lokale vrienden in Parijs. Ze blijken veel gemeenschappelijk te hebben, maar delen helaas ook de voorkeur voor dezelfde mannen. Actrice Camille Razat is ook actief als model.

Camille Razat is Camille
Camille Razat is Camille

Melia Kreling is Sofia

Een nieuw gezicht in seizoen drie is Sofia, een Griekse kunstenares die naar Parijs komt voor een project met Camille. Als snel blijkt dat ze warme gevoelen heeft voor Camille, maar voelt Camille hetzelfde voor haar? Melia Breiling kun je kennen als Bereet uit de Marvel-titel Guardians of the Galaxy.

Melia Kreling is Sofia
Melia Kreling is Sofia

Paul Forman is Nicolas

Nog een nieuwkomer: Nicolas is de zoon van de eigenaar van JVMA, een steenrijk bedrijf dat grote luxemerken probeert op te kopen. Emily wil dolgraag tot zaken komen met Nicolas, maar zelf heeft de knappe rijkaard meer interesse in Mindy. 

Paul Forman is Nicolas
Paul Forman is Nicolas

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie