Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Gaat het tweede seizoen van Emily in Paris records breken?

Series | 15 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vorig jaar was Emily in Paris de best bekeken comedyserie op Netflix. Over een maandje gaat seizoen twee van start, en vandaag geeft Netflix alvast een voorproefje met een kleurrijke trailer. Wordt het nieuwe seizoen een nog grotere hit dan het eerste?

Netflix scoort de laatste jaren de ene verrassingshit na de andere: series die vanuit het niets tientallen miljoenen fans trekken en kijkrecords breken. Denk bijvoorbeeld aan Bridgerton, Lupin en Squid Game. Ook Emily in Paris was in 2020 zo'n verrassend succes. De recensenten haalden er hun neus voor op, maar de kijkers smulden.

Emily in Paris 

In het eerste seizoen van Emily in Paris zagen we hoe de Amerikaanse twintiger Emily (Lily Collins) totaal onverwacht een droombaan krijgt bij een marketingbedrijf in Parijs. Ze stort zich halsoverkop in het avontuur, niet gehinderd door enige kennis van de Franse taal of cultuur. Dat zorgt voor komische verwarring, die ook overslaat naar Emily's liefdesleven. Ze begint namelijk een liefdesrelatie met buurman Gabriel (Lucas Bravo), die ook het vriendje blijkt te zijn van Emily's Franse vriendin Camille (Camille Razat). 

Wat kun je verwachten in seizoen 2?

Natuurlijk blijft de driehoeksrelatie van Emily, Gabriel en Camille ook in het nieuwe seizoen voor ongemakkelijke momenten zorgen. Maar er hangt nog meer romantiek in de lucht, want Emily's aandacht wordt getrokken door de interessante Brit Alfie, die net zoals zij in Frankrijk werkt.

De trailer

In de trailer zien we Emily weer op veel fotogenieke plekken in de Franse lichtstad: bij de Eiffeltoren, op Père Lachaise en een terras bij het Louvre, maar zo te zien ook in Versailles en St. Tropez. Naast de bekende hoofdrolspelers zien we wat nieuwe gezichten en vooral veel elegante en kleurrijke mode.

Vanaf 20 december staat het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Á bientôt!

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie