Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt Emily in Paris terug voor seizoen 3 op Netflix?

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van Emily in Paris staat net op tijd voor de feestdagen op Netflix. Maar hoe zit het met seizoen 3?

In Emily in Paris krijgt de Amerikaanse Emily (Lily Collins) een droombaan als marketeer in Parijs. Ze dompelt zich onder in de Parijse gewoonten, mode en mannen en dat leverde een hele leuke serie op. 

Welkome ontsnapping

Ja, Emily in Paris kreeg ook de nodige kritiek. Het was niet heel geloofwaardig dat Emily in Parijs flaneerde in de duurste designerkleding. Het is ook niet zo dat alle Fransen er affaires op na houden en de hele dag roken. En Parijs is niet overal zo wonderschoon als Emily in Paris deed vermoeden. Maar de serie fungeerde voor mensen wereldwijd als een welkome en vrolijke ontsnapping uit de lockdown en dat gaat het dit keer vast en zeker ook weer doen. 

Emily in Paris seizoen 3

Maar hoe zit het nou met het derde seizoen? Dat dat er gaat komen, is nog niet zeker, maar de kans is levensgroot aanwezig. Het eerste seizoen werd in de eerste maand na de release door zo'n 60 miljoen huishoudens bekeken en minstens zoveel mensen kijken uit naar het tweede seizoen. 

Lees hier alles over Emily in Paris seizoen 2

Lily Collins

Aan Lily Collins, zal het zeker niet liggen. Zij voelt wel wat voor een derde reeks. In een interview met het blad Glamour zei de dochter van muzikant Phil dat ze heel erg hoopt op een derde seizoen. "Ik zou heel graag terug naar Parijs willen om dit nog een keer te doen." Wij hopen met Lily mee. 

Emily in Paris seizoen 2 staat vanaf 22 december op Netflix.

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie