Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Emily in Paris was vorig jaar een enorme hit op Netflix. Inmiddels zijn we wel toe aan de tweede reeks. Wanneer staat die op Netflix en wat is er verder bekend? Alles over Emily in Paris seizoen 2!

In november 2020 werd bekend dat er nog een seizoen bijkomt van Emily in Paris, de serie over de Amerikaanse Emily Cooper die bij een marketingkantoor in Parijs gaat werken en daar wordt geconfronteerd met de Franse manier van leven. 

Iedere Fransman heeft een minnaar

Fransen vonden de serie trouwens helemaal niks omdat ze nogal cliché werden afgebeeld. De meeste Parijzenaren die Emily tegenkomt, melden zich op z'n vroegst om 11 uur op kantoor, roken de hele dag door op hun werkplek, drinken wijn bij het ontbijt, hebben allemaal een minnaar of minnares naast hun echtgeno(o)t(e) en zijn enorme seksisten. 

Ratten

En er was meer kritiek. Parijs ligt er werkelijk prachtig bij in Emily in Paris, een beeld dat de inwoners zelf niet direct herkennen. De serie speelt zich grotendeels af in het 15de arrondissement wat in werkelijkheid vol gekalkt is met graffiti, waar overal afval ligt en de ratten welig tieren. Maar niets van dat al in Emily in Paris. 

Aan de andere kant was het genieten geblazen van de mooie plaatjes, de mode, van buurman Gabriel (Lucas Bravo) en van een zorgeloze coronaloze tijd. En daar komt dus meer van. 

De cast

Emily Cooper wordt gespeeld door Lily Collins, de 32-jarige dochter van Phil Collins. En dit is niet het enige wapenfeit van de actrice. Ze is bijvoorbeeld ook te zien in de film Netflix-film Mank als secretaresse Rita Alexander en in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, als de vriendin van seriemoordenaar Ted Bundy. 

Onderbuurman en kok Gabriel is zonder twijfel de knapste man van de hele serie. Hij wordt gespeeld door Lucas Bravo (33), kan in het echt ook prima koken en speelde in verschillende Franse televisieseries. Het zal niemand verrassen dat Lucas bijklust als model. 

Mindy Chen (Ashley Park) is de beste vriendin van Emily in Parijs. Ashley stond in het verleden vooral te schitteren in musicals op Broadway. Ze liet haar zangkunsten ook af en toe horen in de serie. 

Philippine Leroy-Beaulieu speelt Sylvie, de nogal botte, immer goedgeklede Franse baas van Emily. Philippine is voornamelijk bekend in haar moederland. 

Wanneer staat het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix?

De opnamen van seizoen 2 zitten er inmiddels op. Waarschijnlijk moeten we wachten tot begin 2022 voor het tweede seizoen, maar we hebben al wel de eerste foto's. 

Bekijk hier de eerste beelden van Emily in Paris seizoen 2

Wat gebeurt er in het tweede seizoen?

Op het einde van seizoen 1 gaven Emily en haar sexy onderbuurman Gabriel eindelijk toe aan hun lusten. Maar dat ligt nogal moeilijk omdat Emily goede vrienden is met zijn ex Camille. En dan heeft Emily ook nog iets prils lopen met Mathieu Cadault, de modeman die het haute couture-huis van zijn oom Pierre runt. 

Emily in Paris

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie