Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Emily Deschanel in sekteserie Devil in Ohio op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Boekcover
©
Foto: Boekcover

Emily Deschanel speelt de hoofdrol in een gloednieuwe serie op Netflix. Devil in Ohio gaat over een meisje dat aan een satanische sekte ontsnapt. De serie staat vanaf 2 september online. 

Devil in Ohio is gebaseerd op een boek van Daria Polatin dat weer gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Wanneer de vijftienjarige Jules Mathis op een dag uit school komt, treft ze een onbekend meisje in de keuken aan. Haar moeder, die psychiater is, vertelt dat deze Mae een patiënt is uit het ziekenhuis waar ze werkt en dat ze een paar dagen zal blijven. 

Pentagram

Maar al snel draagt Mae de kleren van Jules, slaapt ze in haar kamer, wil ze net als Jules ook bij de schoolkrant en flirt ze met de jongen op wie Jules gek is. En Mae heeft geen plannen om weg te gaan. Het wordt pas echt gek wanneer Jules een pentagram in de rug van Mae gekerfd ziet. Langzaam ontdekt ze dat Mae een overlever is van een sekte uit de buurt. En de sekte doet er alles aan om Mae terug te krijgen. 

Temperance Brennan

Een van de hoofdrollen is dus voor Emily Deschanel die we nog steeds voornamelijk kennen als dr. Temperance Brennan in Bones. Daarna is er weinig meer van haar vernomen, maar dit zou zomaar eens een comeback kunnen worden. Madeleine Arthur speelt Mae en Xaria Dotson is Jules. Al met al klinkt Devil in Ohio als een fascinerende serie.

 

Devil in Ohio

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie