Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Hola Supermercado, er komt een vijfde seizoen van Élite op Netflix!

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Seizoen 4 van Élite staat nog niet eens op Netflix, toch kondigt de streamingdienst nu al een vijfde seizoen aan van de Spaanse serie.

 

De belevenissen van de tieners op privé-school Las Encinas in de serie Élite gaan voorlopig nog wel even door nu Netflix een vijfde seizoen van de serie aankondigt. 

Nieuwe gezichten

Élite is al drie seizoenen lang een groot succes voor de streamingdienst en de makers lijken klaar voor nog wat reeksen. Omdat Élite zich afspeelt op een middelbare school worden sommige acteurs te oud, vandaar dat het vierde seizoen van de serie veel nieuwe gezichten kent.

Omar, Samuel, Guzman en Rebeca

De personages Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo zien we niet terug, Daarvoor terug krijgen we: Omar, die zich bij zijn vriendje Ander voegt. Samuel, Guzman en Rebeca zijn nieuwe leerlingen en Cayetana is de nieuwe conciërge. 

Wanneer staat seizoen 4 van Élite op Netflix?

Wanneer seizoen 5 op Netflix staat, weten we niet en dat geldt ook voor het vierde seizoen van Élite. Toch kan de releasedatum nooit meer ver weg zijn, want de opnamen werden vorig jaar al afgerond. Nog heel even wachten dus. 

Élite

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie