Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tijd voor romantiek: de Spaanse Netflix-serie El tiempo que te doy

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Iedereen die wel eens een gebroken hart heeft gehad, weet dat het lang kan duren om daar overheen te komen. In de nieuwe Spaanse Netflix-serie El tiempo que te doy neemt de jonge Lina drastische maatregelen om haar ex uit haar gedachten te verbannen.

De nieuwe dramaserie El tiempo que te doy is echt voer voor romantici. De nieuwe Spaanse serie draait om Lina (Nadia de Santiago), een jonge vrouw met een gebroken hart. Lina gaat wel heel ver om haar liefdesverdriet te overwinnen. Ze verhuist naar een andere stad, neemt een nieuwe baan en een nieuwe woning en geeft haar leven zo eigenlijk een harde reset.

El tiempo que te doy

Als dat nog niet genoeg blijkt om haar ex Nico (Álvaro Cervantes) uit haar gedachten te bannen, verzint Lina een slimme truc. Ze besluit om elke dag één minuut minder aan haar eerste liefde te denken. Zo wint ze in El tiempo que te doy langzaam haar eigen leven terug. En gaandeweg krijgen wij als kijker in flashbacks te zien hoe het komt dat Lina er zo beroerd aan toe is.

Regen was nog nooit zo romantisch als in El tiempo que te doy

Nadia de Santiago

De liefhebbers van Spaanse dramaseries op Netflix zullen hoofdrolspeelster Nadia de Santiago waarschijnlijk herkennen uit Las chicas del cable. Voor El tiempo que te doy schreef ze ook mee aan het scenario en nam ze een deel van de regie voor haar rekening. 

Releasedatum

Vanaf 29 oktober vind je het eerste seizoen van El tiempo que te doy op Netflix. De trailer kun je hier onder alvast bekijken.