Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over de nieuwe Harlan Coben-serie El Inocente

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Op Netflix kijk je naar de superspannende serie El Inocente. Het is de vierde serie naar de boeken van Harlan Coben, en er is nog meer op komst. Netflix gaat de komende vijf jaar in totaal veertien van zijn boeken verfilmen.

Je kunt Harlan Coben kennen van de spannende series SafeThe Stranger en The Woods en daar gaan er nog heel wat bijkomen. The Woods was een Poolse productie en het nieuwe El Inocente is Spaans. Het werk van de Amerikaanse schrijver wordt over de hele wereld gewaardeerd. 

Lees ook: Dit is nog een Harlan Coben-verfilming die eraan zit te komen

Mateo de moordenaar

Natuurlijk is El Inocente weer een misdaadverhaal waarin de hoofdpersonen geheimen verbergen. De hoofdrol is voor Mateo (Mario Casas) die ooit een ruzie wilde sussen maar uit het gevecht kwam als een moordenaar. Dat leverde hem negen jaar cel op voor doodslag.

Inmiddels is Mateo uit de gevangenis en getrouwd met Olivia (Aura Garrido) die zwanger is. Het stel staat ook nog op het punt om een huis te kopen. 

Lees ook: Onze recensie van de verslavende serie El Inocente

Trailer

Maar net als Mateo helemaal tevreden is, krijgt Oliva een telefoontje dat alles op z'n kop zet. Hier bekijk je de trailer van El inocente. 

Nog veel meer

Maar er is op Netflix nog veel op komst uit de koker van Harlan Coben.

De volgende titel waar je naar uit kunt kijken is Stay Close, waarover we eerder al meer schreven. Dit wordt een Britse en dus Engelstalige productie van het gelijknamige boek.

Daarna is het de beurt aan een verfilming van het boek Gone for Good, dat een Franse bewerking krijgt. Wanneer deze series op Netflix te zien zijn is nog niet bekendgemaakt.

Veertien titels

In totaal moeten veertien boeken van Coben hun weg naar de Netflix-kijker vinden. De schrijver zelf is uitvoerend producent van al deze projecten en houdt de nodige miljoenen over aan deze deal. 

Lees ook: Onze recensie van de verslavende Harlan Coben-serie The Woods uit Polen