Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Je kunt nu al de eerste 5 minuten van Sweet Magnolias seizoen 3 bekijken

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Sweet Magnolias seizoen 3 staat vanaf morgen op Netflix, maar je kan nu al de eerste vijf minuten bekijken. Soort cadeautje van Netflix voor de hardcore fans. 

Het seizoen gaat meteen verder na de gebeurtenissen in de finale van het tweede seizoen. Maddie (JoAnna García Swisher), Dana Sue (Brooke Elliott) en Helen (Heather Headley) komen terug van de ruzie waarbij Call werd gearresteerd. Helen, zijn advocaat krijgt hem weer uit de gevangenis.  

Maddie en Cal

Daarna wil Cal er alles aan doen om het weer goed te maken en een stapje terug te doen, zelfs als het op zijn relatie met Maddie aankomt.  

Helen en Erik

Helen is intussen een beetje in de war en neemt ook al wat afstand. In dit geval van haar vriend met Erik omdat haar ex Ryan haar net ten huwelijk heeft gevraagd. 

Wie is die vrouw

Een van de grote vragen die overbleef na het vorige seizoen was wie toch degene is die de banden van de auto van de Sullivans lek stak. In de trailer wordt iets meer duidelijk. De onverlaat heet Kathy en zij zou best wel eens de vrouw kunnen zijn met wie Ronnie vreemdging. 

Je kunt de vijf minuten van Sweet Magnolias seizoen 3 hier bekijken. 

Sweet Magnolias

Drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie