Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Eerlijke dieven en seriemoordenaars in een nieuwe aflevering van de podcast Wat Flix Je Me Nu

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

Heleen, Irma, Ferry en Sander hebben weer heel veel tips voor je (en ook wat afraders). Rick Hartman van CineMember is de gast van de week. 

Irma heeft een 5 sterren tip voor ons: It’s A Sin (NPO Plus). Een Engelse serie over drie jongens in de jaren 80 die als ze 18 jaar worden van het platteland naar Londen gaan én uit de kast komen. Ze gaan eindelijk leven totdat de aids epidemie toeslaat. Heftige serie en toch kun je soms lachen.

The Honest Thief

Heleen raadt iedereen af om de serie Quién mató a Sara (Netflix) te kijken omdat ie verschrikkelijk over the top geacteerd. Zonde van je tijd. Ze vond wel de film Honest Thief (Netflix) met Liam Neeson heel leuk.

CineMember

Rick Hartman vertelt uitgebreid over CineMember, het filmhuis thuis waar je prijswinnende films kunt kijken, en hoe een streamingsdienst met beperkt budget zichzelf in de markt zet. Ook krijgen we een inkijkje in de aankoop van films.

The Golden State Killer

Rick heeft ook tips: Remember My Name (Ziggo) een documentaire over David Crosby. Andere series die hij aanraadt zijn ZeroZeroZero (NPO Plus) en  I’ll Be Gone In The Dark (Ziggo) over The Golden State Killer.

Coming 2 America

Sylvia Baars van de Facebook-groep Netflix Tips geeft natuurlijk ook weer een tip. En Ferry keek Coming 2 America (Amazon Prime) en dat leverde geen leuke avond met zijn vrouw op. Daarna schakelde hij over naar de dcoumentaireserie Allen v. Farrow (Ziggo).

Sander keek naar Seaspiracy (Netflix), een docu over de wereldwijde visindustrie en de plastic soepbergen in de oceaan. 

Honest Thief

Actie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Coming 2 America

Komedie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie