Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Tweeling leidt bizar dubbelleven in nieuwe Netflix-serie Echoes

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

Vandaag werd bekend dat Michelle Monaghan de hoofdrol - of eigenlijk hoofdrollen - gaat spelen in Echoes, een veelbelovende miniserie van Netflix. De psychologische thriller wordt geproduceerd door Brian Yorkey, de grote naam achter 13 Reasons Why. Een premièredatum is nog niet bekend.

Er wordt al een poosje uitgezien naar Echoes, en niet alleen omdat Brian Yorkey als onderdeel van een langlopende deal met Netflix betrokken is bij het project. Het verhaal van de thriller is namelijk fascinerend. De identieke tweelingzussen Leni en Gina Dimitri spelen al het grootste deel van hun leven een gevaarlijk spel. Sinds hun kinderjaren wisselen ze regelmatig stiekem van identiteit, en daardoor delen ze nu als volwassenen samen twee echtgenoten, twee huizen en een kind.

Leni en Gina

Het kost nogal wat planning om dit geheim in stand te houden, en dat hebben Leni en Gina dan ook tot in de puntjes uitgedacht. Het gaat echter mis als een van hen op een dag verdwijnt. Hoe houdt de andere helft van de tweeling de illusie in stand, en wat is er met haar verdwenen zus gebeurd?

Michelle Monaghan

In Echoes gaat Michelle Monaghan zowel de rol van Leni als die van Gina spelen. Je kent de actrice als de ex-vrouw van Ethan Hunt (Tom Cruise) in de Mission: Impossible-films. Ook speelde ze in de miniserie True Detective en de Netflix-serie Messiah

Michelle Monaghan (rechts) met Tom Cruise in Mission: Impossible

Dubbelrol

Dat een acteur tegelijkertijd als twee verschillende personages op het scherm verschijnt is zeker niet voor het eerst. Het trucje werd bijvoorbeeld al in 1988 overtuigend toegepast met Jeremy Irons in Dead Ringers. Onlangs nog was Mark Ruffalo naast zichzelf te zien in de miniserie I Know This Much Is True.