Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

DNA en The Trial of Christine Keeler: Twee nieuwe topseries op NPO Plus

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BBC
©
Foto: BBC

NPO Plus heeft mooie dingen voor ons in petto in april. De streamingdienst start op 1 april met de Deense misdaadserie DNA en op 16 april volgt The trial of Christine Keeler.  

DNA

DNA (niet te verwarren met de SBS-serie met Yolanthe Cabau) gaat over rechercheur Rolf Larsen die onderzoek doet naar ontvoerde baby verdwenen baby. Wanneer het onderzoek hem naar Polen leidt, besluit hij gezellig zijn dochtertje Andrea  mee te nemen. Maar op de pont is zij ineens verdwenen.

En zo moet Rolf op zoek naar een baby en naar zijn vrouw. Nicolas Bor uit The killing en Charlotte Rampling spelen de hoofdrollen. 

DNA staat vanaf 1 april op NPO Plus

The Trail of Christine Keeler

The Trial of Christine Keeler gaat over een van de grootste politieke schandalen uit de geschiedenis. Christine kreeg in 1962 op 19-jarige leeftijd tegelijkertijd een affaire met de Britse minister van Defensie, John Profumo en met Yevgeni Ivanov, de militair attaché van de Russische ambassade. En dat krijgt hele grote gevolgen.

Deze keer wordt de affaire eens verteld vanuit het gezichtspunt van Christine. En hoofdrolspeelster Sophie Cookson stelt niet teleur. 

The trial of Christine Keeler staat vanaf 16 april op NPO Plus