Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is waarom je de Viaplay-reeks Lioness niet mag missen

Series | 2 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Wat zou jij doen als je in een kort tijdsbestek je kinderen, minnaar en vrijheid verliest? Shannon Esra uit Lioness probeert er alles aan te doen om ze terug te krijgen, maar de vraag is of dat enige nut heeft. Benieuwd? Kijk deze spannende serie nu op Viaplay.Advertisement

Laat je meeslepen door dit krachtige verhaal over een vrouw met maar één missie: gerechtigheid. 

Ware nachtmerrie

De regen tikt op het raam en de ruitenwisser van je auto werkt overuren om al die druppels tegen te houden. Met je laatste beetje energie probeer je je auto op de weg te houden om zo niet alleen jezelf, maar ook je dierbare kinderen veilig thuis te brengen. Wat je dan nog niet weet, is dat je de komende acht jaar niet meer thuis zal komen. De politie zal je namelijk onderweg arresteren en je daar jarenlang in een aftandse cel laten wegrotten.

Lioness

Dit bovenstaande klinkt hopelijk voor veel mensen als een ver-van-je-bed-show, maar niets is minder waar voor Samantha Hugo (Shannon Esra) uit de Zuid-Afrikaanse misdaadreeks Lioness. In één klap is ze haar kinderen, haar minnaar en haar vrijheid kwijt en dat allemaal omdat haar eigen man haar heeft aangegeven vanwege fraude voor zijn dood. Achter jaar later, terwijl ze zich probeert te herenigen met haar kinderen, ontdekt ze pas waarom: hij is nog springlevend en uit op wraak.

Shannon Esra

Mocht de bovenstaande tekst je nog niet genoeg overtuigen om linea recta Viaplay te openen (wat het bij ons wel doet), doet Shannon Esra nog een poging. Zij weet als de beste waarom je deze reeks niet mag missen. "Het heeft alles in zich om groots te worden: liefde, verlies, verraad, spannende onthullingen, auto-achtervolgingen, gevaar... Het is een universeel verhaal dat in alle opzichten prachtig is uitgewerkt", aldus de actrice. "Het verhaal is daarnaast ook belangrijk, want wat er met Sam is gebeurd, kan iedereen overkomen. We stellen immers zoveel vertrouwen in de handen van de mensen wie we houden, en de gevolgen zijn verwoestend. En de nasleep is meeslepend!"

Het eerste seizoen van Lioness is nu te zien via Viaplay.

Lioness

Thriller | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie