Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe Harlan Coben-serie op komst: Disparu à jamais

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

Netflix werkt in een rottempo het hele oeuvre van hitschrijver Harlan Coben af. De volgende serie op de lijst na The Woods, The Stranger en El Inocente is Disparu à Jamais ook wel Gone for Good.

Het is de Franse vertaling van het book Gone for Good. En hoofdpersoon Guillaume Lucchesi krijgt inderdaad te maken met verdwijnende mensen. Hij heeft net verwerkt dat tien jaar geleden zijn geliefde Sonia en zijn broer Fred overleden na een vreselijke tragedie. En nu is zijn nieuwe vriendin Judith ineens foetsie. 

Guillaume gaat Judith zoeken

Guillaume zet alles op alles om haar te vinden en daardoor ontdekt hij zaken van zijn familie en vrienden die hij liever niet had willen weten. Zoals we gewend zijn van Harlan Coben zit Disparu à Jamais vol met onverwachte en spannende wendingen. 

Lees ook: Er zit nog een Harlan Coben-verfilming aan te komen

Acteurs

De hoofdrollen in de miniserie Disparu à Jamais zijn voor Finnegan Oldfield, Nicolas Duvauchelle, Nailia Harzoune, Garance Marillier en Guillaume Gouix. De serie staat vanaf 13 augustus op Netflix. 

14 boeken

Disparu à Jamais is het vierde Harlan Coben-boek dat is verfilms voor Netflix. De Amerikaanse schrijver publiceerde in totaal 14 boeken. 

Trailer Gone for Good

Lees ook: Meer goede series van Harlan Coben