Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Disney+ heeft allemaal leuke series gepland voor april

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Als je een abonnement hebt op Disney+ kun je in april je lol op want het is druk op de streamingdienst met allemaal nieuwe series die best eens heel goed zouden kunnen zijn. 

5 april

The Good Mothers

Disney+ trapt af met The Good Mothers, een reeks gebaseerd op een waargebeurd verhaal over drie vrouwen die opgroeiden binnen de 'Ndrangheta-maffia op Sicilië. De vrouwen vinden het genoeg geweest met hun misdadige familieleden en willen het maffia-imperium ten val brengen. Ze besluiten samen te werken met openbaar aanklager Anna Colace. Dit is het verhaal van drie vrouwen die vechten voor hun leven en de toekomst van hun kinderen, in een poging om het criminele imperium te verzwakken.

7 april

Tiny Beautiful Things

Clare (Kathryn Hahn) is een schrijfster met een carrière die nergens heen gaat, een dochter die niet met haar praat en huwelijk dat op de klippen loopt. Wanneer een vriend voorstelt om een adviescolumn over te nemen, doet ze dat. Een lastige taak omdat haar eigen leven in duigen ligt. Gebaseerd op de bestseller van Cheryl Strayed.

12 april 

The English

Western over de aristocratische Engelse Lady Cornelia Locke (Emily Blunt) en een Pawnee ex-cavalerieverkenner, Eli Whipp, die samen komen het midden-Amerika van 1890 doorkruisen omdat Cornelia wraak wil op de man die verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon en Eli het land wil dat hem toekomt. 

19 april 

How I met Your Father seizoen 2

In de nabije toekomst vertelt Sophie (Hillary Duff) haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. Het verhaal brengt ons terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

26 april 

Will Trent

Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn eigen ervaringen te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.