Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Disney+

Series | 11 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Disney+ deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Jungle Cruise op Disney+

Onderzoeker Lily Houghton (Emily Blunt) hoopt in de tropische Amazone een geneeskrachtige boom te vinden en denkt dat schipper Frank Wolff (Dwayne Johnson) haar naar de juiste plek op de rivier kan brengen. Natuurlijk liggen er in de jungle allerhande gevaren op de loer, zoals wilde dieren, indianen en de geesten van Spaanse veroveraars. Een ouderwets avontuurlijke Disney-film voor het hele gezin. Een nadeel: Jungle Cruise is voorlopig alleen te zien met VIP-toegang. 

Meer over Jungle Cruise bij Guidinc.

Turner & Hooch

Agent Scott Turner (Josh Peck) is als U.S. Marshal verantwoordelijk voor de bescherming van getuigen. Hij heeft hetzelfde beroep als zijn vader, die je misschien nog kent uit de gelijknamige film uit 1989 (een vroege rol van Tom Hanks). Scott wordt opgescheept met een slobberige en niet al te knappe hond, die luistert naar de naam Hooch. De viervoeter blijkt een waardevolle partner en samen werpen ze zich op de ene na de andere zaak. Een sympathieke serie voor het hele gezin.

Meer over Turner & Hooch bij Guidinc.

Het mysterieuze Benedict Genootschap 

Vier getalenteerde weeskinderen worden door Mr. Benedict gekozen voor een gevaarlijke missie. Ze moeten voor hem spioneren op het instituut van Mr. Curtain, die de mensheid wil beheersen met zijn onderbewuste boodschappen. Een avontuurlijke serie voor jong en oud, vol puzzels, raadsels en met een schitterende vormgeving. Tony Hale speelt een leuke dubbelrol.

Meer over Het mysterieuze Benedict Genootschap bij Guidinc.

 

Luca 

In deze zonovergoten animatiefilm van Pixar beleeft Luca samen met zijn vriend Alberto avonturen in een Italiaanse badplaats. De jongens hebben een groot geheim, want eigenlijk zijn het zeemonsters die zich stiekem in de mensenwereld wagen. Deze ode aan de jeugd is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook een nostalgisch feestje voor hun ouders.

Meer over Luca bij Guidinc.