Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Disney+ opzeggen? Kijk eerst wat januari te bieden heeft

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Nu The Mandalorian weer is afgelopen overwegen veel abonnees om hun abonnement op Disney+ op te zeggen. Wij vertellen waarom je nog even moet wachten én hebben een goede tip om geld te besparen!

Als je geen kleine kinderen hebt maar wel een abonnement op Disney+, dan is dat waarschijnlijk vanwege The Mandalorian. Nu het tweede seizoen van de grote hit van Disney+ is afgerond en het nog wel even gaat duren voordat het derde seizoen te zien is, denken veel abonnees aan opzeggen. Maar kijk eerst even naar wat Disney+ in januari in petto heeft voordat je dat doet.

WandaVision

De grote nieuwe titel van Disney+ in januari is WandaVision. Hiermee maakt Disney eindelijk zijn eerste exclusieve Marvel-serie voor de streamingdienst. De serie is een cross-over tussen een sitcom en een Marvel-avontuur en belooft behoorlijk maf te worden. In WandaVision wordt het superheldenkoppel Wanda Maximoff en Vision gespeeld door Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Ze speelden de rollen eerder in de Avengers-films.

Premiere

WandaVision is vanaf 15 januari te zien op Disney+. Elke vrijdag komt er een aflevering bij, net zoals je gewend bent van The Mandalorian. De trailer geeft je alvast een voorproefje.

Op stapel

Ook na januari doet Disney+ zijn best om je aandacht vast te houden, want nadat het seizoen van WandaVision is afgerond staat alweer de volgende Marvel-titel op stapel. The Falcon and the Winter Soldier zie je vanaf 19 maart op Disney+. Daarna volgt Loki in mei, What if...? in de zomer en Hawkeye later in 2021. In december kun je bovendien de Marvel spin-off The book of Boba Fett verwachten. 

Jaarabonnement

Met elke paar maanden een nieuwe serie van Marvel of Star Wars wordt het in 2021 dus wel heel verleidelijk om je abonnement op Disney+ maar door te laten lopen. In dat geval is er een slimme manier om geld te besparen. In tegenstelling tot Netflix biedt Disney+ namelijk de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen. In dat geval betaal je geen 83,88 euro per jaar (twaalf keer de maandelijkse kosten van 6,99 euro), maar slechts 69,99 euro.

Prijsverhoging

Als je nu een jaarabonnement neemt op Disney+ heb je bovendien geen last van de prijsverhoging die de streamingdienst op 23 februari 2021 gaat doorvoeren. Doordat het aanbod wordt uitgebreid met Star gaan de kosten omhoog naar 8,99 euro per maand of 89,99 euro per jaar. Met een jaarabonnement voor de oude prijs ben je dus veel voordeliger uit.

Gedoe

Het omzetten van een maandabonnement in een jaarabonnement is bij Disney+ niet zo gemakkelijk. Je zult eerst je maandabonnement moeten opzeggen, om daarna een jaarabonnement af te sluiten. Dat is even gedoe, maar het loont wel.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken