Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alleen deze week: een maand lang Disney+ kijken voor 1,99 euro

Series | 22 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Normaal betaal je bij Disney+ 8,99 euro voor een maand onbeperkt kijken. Ben je geen abonnee, maar wil je deze week wel graag de nieuwe films en series zien op Disney+ Day? Omdat de streamingdienst zijn tweede verjaardag viert, is er een mooie aanbieding met 77 procent korting.

De verjaardag van Disney+ wordt gevierd met Disney+ Day, een dag met premières van nieuwe films en series. Zo kijk je onder meer naar de spectaculaire nieuwe Marvel-film Shang-Chi and the Legened of the Ten Rings, de leuke avonturenfilm Jungle Cruise met Dwayne Johnson en het splinternieuwe Home Sweet Home Alone. Maar dan moet je natuurlijk wel een abonnement hebben.

Aanbieding

Daarom is het goed om te weten dat Disney+ momenteel een mooie aanbieding heeft. Als je uiterlijk 14 november een abonnement afsluit, kijk je een maand lang onbeperkt voor maar 1,99 euro in plaats van de gebruikelijke 8,99 euro per maand. Dat is een voordeel van 77 procent. Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens langdurig aan vast zit, want je kunt je abonnement direct weer opzeggen. Als je besluit abonnee te blijven, dan betaal je na de eerste maand de gewone maandprijs van 8,99 euro. Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement, dat 89,90 kost en dus een stuk voordeliger is dan twaalf losse maanden.

Disney+ Day

Als je voor vrijdag 12 november abonnee wordt, kun je op die dag meegenieten van Disney+ Day. Dat is een speciale dag waarop er extra veel nieuwe films en series van start gaan. Hier lees je meer over die speciale dag op Disney+.

Disney+

Heb je wel oren naar die aanbieding? Op Disney+ lees je er meer over. Het aanbod is geldig tot en met zondag 14 november.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Jungle Cruise

Avontuur | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie