Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix (18 t/m 14 september 2023)

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

Deze week kunnen we kijken naar het slotseizoen van een van de leukste Netflix-series ooit; Sex Education. Er is oorlog uit Zuid-Korea, moord- en doodslag uit India en de VS en hopelijk liefde in het nieuwe seizoen van Love is Blind.

Dinsdag 19 september

The Saint of Second Chances

Mike Veeck is de zoon van Bill Veeck, een hele grote naam in het honkbal. De naam Veeck werd bekend doordat Mike entertainment bracht in het daarvoor misschien wat saaie honkbal. Thema-avonden, vuurwerk, cadeautjes, de Veecks maakten entertainment van de sport. Zoon Bill gooide roet in het eten toen hij in 1979 tijdens een wedstrijd een enorme bak met elpees  liet exploderen om het einde van de disco in te luiden. Het liep uit op een totale chaos waarna de familienaam besmeurd was.

Woensdag 20 september

The Murdaugh Murders: A Southern Scandal seizoen 2

Drie nieuwe afleveringen over het proces van Alex Murdaugh die schuldig werd bevonden aan de moord op echtgenote Maggie en zijn 22-jarige zoon Paul in 2021. Hij kreeg levenslang. In het tweede seizoen komen mensen aan het woord die vertellen over de dagen vlak voor de moord. Het gaat om huishoudster Blanca Turrubiate-Simpson, de verzorgster van Libby Murdaugh, de moeder van Alex, Curtis Edward Smith, de neef van Alex en jurylid Gwen Generette.

Donderdag 21 september

Sex Education seizoen 4

De leerlingen van Moordale Secondary komen in het laatste seizoen terecht op het hele sjieke Cavendish Sixth Form College. Otis wil een kliniek opzetten, maar Cavendish heeft al een sextherapeut. Eric is intussen heel druk met het dragen van mooie outfits en met seks terwijl Aimee nieuwe dildo's uitprobeert. Maeve zit in de VS op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy en Otis mist haar. 

Donderdag 21 september

Jaane Jaan

Indiase film waarin de levens van een pittige moeder, een getalenteerde wiskundige en een vasthoudende rechercheur door een onderzoek met elkaar verstrengeld raken. 

Vrijdag 22 september

Spy Kids: Armageddon

De kinderen van de beste geheim agenten ter wereld helpen onbedoeld een machtige videogames-ontwikkelaar een virus los te laten op de wereld dat hem de macht geeft over alle technologie. Daarop moeten de kinderen hun ouders en de wereld zien te redden.

Vrijdag 22 september

Song of the Bandits

Historische dramaserie uit Zuid-Korea die zich afspeelt in de jaren twintig toen Korea bezet werd door Japan. Een groep mensen ziet koers naar de wetteloze regio Gando om van daar uit het verzet te organiseren. 

Vrijdag 22 september

Love is Blind seizoen 5

In seizoen 5 van Love is Blind gaan vrijgezellen uit Houston op zoek naar de liefde. En natuurlijk gebeurt dat weer net zo als in de vorige vier reeksen. Met daten in een pod zodat de mannen en vrouwen elkaar niet kunnen zien.