Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Ziggo

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Naast Netflix pakt ook Amazon Prime Video deze week flink uit met de topfilm Tenet en een gloednieuwe horrorserie. Dit zijn de grootste nieuwe titels die je de komende tijd op de streamingdiensten kunt verwachten.

Woensdag 7 april

Tenet op Amazon Prime Video

Tussen de lockdowns door kon je vorige zomer in de bioscoop kijken naar Tenet, de nieuwste film van Christopher Nolan (Inception, Dunkirk). Voor wie dat toen niet aandurfde, is de spectaculaire actiefilm vanaf deze week te zien op Prime Video. Het personage van hoofdrolspeler John David Washington belandt in een geheim team van agenten en begint aan een missie die zijn verstand (en dat van de kijker) te boven gaat. Indrukwekkend en vol special effects.

Zet Tenet op je kijklijst

Snabba cash op Netflix

Na drie bioscoopfilms werd het boek 'Snabba cash' van de Zweedse misdaadschrijver Jens Lapidus ook bewerkt tot een gloednieuwe Netflix-serie. De alleenstaande moeder Leya (Evin Ahmad) heeft grote ambities en is op zoek naar snel geld. Ze ontdekt dat dit in de Zweedse onderwereld veel gemakkelijker te krijgen is dan op de legale manier, maar natuurlijk komt dat met een prijs. 

Zet Snabba cash op je kijklijst

 

Vrijdag 9 april

Thunder Force op Netflix

Heeft de wereld behoefte aan nog meer superhelden? Netflix denkt van wel, en lanceert in de film Thunder Force twee misdaadbestrijders met een maatje meer. Wetenschapper Emily (Octavia Spencer) experimenteert met manieren om gewone mensen te voorzien van superkrachten. Haar beste vriendin Lydia (Melissa McCarthy) wordt tijdens een bezoekje aan het lab onbedoeld proefkonijn. De gevolgen zie je vanaf komende vrijdag. 

Zet Thunder Force op je kijklijst

Them op Amazon Prime Video

Dankzij films en series als Get Out, Us, Antebellum en Lovecraft Country is zwarte horror een genre op zich geworden. Prime Video lanceert deze week de serie Them, waarvan het eerste seizoen (Covenant) speelt in het Amerika van de jaren vijftig. Een zwart gezin verhuist naar een blanke buitenwijk, waar ze bepaald niet gastvrij onthaald worden. Vijandigheden ontaarden in pure horror. 

Zet Them op je kijklijst

 

OnlyFans Uncovered op Videoland

Op het online platform OnlyFans gaan vloggers, influencers en creators net een stapje verder. Via betaalde abonnementen krijgen fans een persoonlijke band met hun idolen, die zichzelf vaak letterlijk bloot geven. Seksueel getinte content blijkt namelijk veel meer geld op te brengen dan het aanprijzen van spulletjes op Instagram. OnlyFans Uncovered geeft een kijkje achter de schermen en verkent de morele grenzen van de makers.

Maandag 12 april

The Nevers op Ziggo Films & Series 

Als de man achter de series Buffy the Vampire Slayer en Firefly heeft Joss Whedon een aardige staat van dienst. Na een aantal bioscoopprojecten keert hij terug naar tv als schrijver en regisseur van de HBO-serie The Nevers, die vanaf deze week te zien is op Ziggo Films & Series L en XL. In victoriaans Engeland neemt een aantal vrouwen met bijzondere gaven het op tegen duistere vijanden om de wereld te beschermen. 

Woensdag 14 april 

Love and Monsters op Netflix

Zeven jaar nadat de mensheid door gemuteerde monsterdieren onder de voet is gelopen, wonen de overlevenden teruggetrokken in ondergrondse schuilplaatsen. Joel (Dylan O'Brien) besluit in deze gevaarlijke wereld op zoek te gaan naar zijn vlam Aimee (Jessica Henwick), en wordt onderweg geholpen door een professionele monsterjager (Michael Rooker). Love and Monsters was bedoeld voor de bioscoop, maar door de coronacrisis ging Netflix ermee aan de haal.

Zet Love and Monsters op je kijklijst