Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video en Ziggo

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Apple TV+
©
Foto: Apple TV+

Vooral vrijdag wordt een topdag met The Morning Show seizoen 2 en Sex Education seizoen 3! Maar er valt nog veel meer te beleven.

Dinsdag 14 september

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 op Netflix

Comedian jack Whitehall en zijn vader Michael maakten al vier seizoenen een reisprogramma om te lachen en na een jaar van lockdowns waren ze wel weer toe aan een trip. Het wordt de laatste. En deze keer blijven ze iets dichter bij huis dan gebruikelijk: in het Verenigd Koninkrijk. 

Woensdag 15 september

Schumacher op Netflix

Corinna, de vrouw van Michael laat van zich horen, net als zijn kinderen Gina, Mick (die nu in de Formule I rijdt) en Ralf (die een paar jaar geleden in de Formule I reed). Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone zal te zien zijn, net zoals  F1-gezichten Sebastian Vettel, Mika Hakkinen, Damon Hill, David Coulthard, Luca di Montezemolo en Flavio Briatore.

Woensdag 15 september 

Boeken van de Nacht (Nightbooks) op Netflix

De jonge Alex wordt gevangen genomen door een heks in haar magische labyrinth apartment. De heks wil Alex vermoorden maar omdat hij belooft haar iedere avond een eng verhaal te vertellen, laat ze hem toch leven. Wanneer Alex de bediende Yazmin ontmoet, proberen ze samen te ontsnappen.  

Donderdag 16 september

My Heroes Were Cowboys op Netflix

Documentaire over Robin Wiltshiredie een moeilijke jeugd had die alleen dragelijk werd door westerns. Hij liet zich door dit filmgenre inspireren. Nu leidt hij praktisch een droomleven en traint hij zijn geliefde paarden voor films.

Donderdag 16 september

Celebrity Matchmaker op Videoland 

Videoland laat drie BN'er-duo's hun hele netwerk inzetten om een vrouw aan de liefde van haar leven te helpen. De drie duo's die aan de gang gaan zijn comedian Soundos en haar moeder Rhimou, Echte Gooische Moeders Pauline en Bo en de twee goede Amsterdamse vrienden rapper Donnie en presentator Edson da Graça. De BN'ers in kwestie hebben veel volgers op social media en daar zou een geschikt type tussen moeten zitten. 

Vrijdag 17 september 

Sex Education seizoen 3 op Netflix

Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Intussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Zet Sex Education op je kijklijst

Vrijdag 17 september

Bac Nord op Netflix

Franse actiefilm waarin politieagenten uit Marseille de kans krijgen om een groot drugsnetwerk op te rollen, maar de grenzen vervagen als een belangrijke informant een lastige eis stelt.

Vrijdag 17 september 

The Morning Show seizoen 2 op Apple TV+

Alex wordt teruggevraagd om het tv-station UBA te redden. Maar natuurlijk gaat alles niet van een leien dakje. De werknemers worstelen nog steeds met het MeToo-vraagstuk en in de trailer is te zien dat ook de pandemie en racisme aan bod komen. Nieuw in dit seizoen van The Morning Show is Julianna Margulies.

Vrijdag 17 september

Everybody's Talking about Jamie op Amazon Prime Video

Musical over tiener Jamie New die droomt van een leven op de planken. Terwijl zijn klasgenoten hun carrière plannen voor na school, overweegt Jamie om zijn geheime ambitie bekend te maken. Hij wil een drag queen worden. 

Vrijdag 17 september

The Mad Woman's Ball op Amazon Prime Video

Eugénie Cléry is een jonge bijdehante vrouw in het 19de eeuwse Frankrijk waar dat niet zo gewaardeerd wordt. Ze heeft ook visioenen waardoor haar vader haar naar een kliniek stuurt die vol zit met vrouwen van alle leeftijden. De meeste van hen krijgen het etiket hysterie opgeplakt. Ze worden behandeld door professor Jean-Martin Charcot, een charlatan. 

Maandag 20 september 

Superstore seizoen 1 t/m 5 op Netflix

Een van de populairste comedyseries van de laatste jaren over de werknemers van een grote winkel in St. Louis die samen een behoorlijk zooitje ongeregeld vormen. We hebben opzichter Amy (America Ferrera), de gesjeesde student Jonah (Ben Feldman), de eeuwige optimistische, maar ongelooflijk sukkelige manager Glenn (Mark McKinney), tienermoeder Cheyenne (Nichole Sakura) en de illegale (Nico Santos). 

Zet Superstore op je kijklijst

Maandag 20 september

Godfather of Harlem seizoen 2 op Ziggo

Forest Whitaker is weer Bumpy Johnson in het tweede seizoen van Godfather of Harlem. Hij moet nieuwe verbanden aangaan om te overleven in het criminele circuit in Harlem, New York. 

Zet Godfather of Harlem op je kijklijst