Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Prime Video

Series | 21 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: ABC
©
Foto: ABC

Videoland verwent ons deze week met alle seizoenen van Grey's Anatomy, Desperate Housewives én The Nanny. Wat wil je nog meer?

Maandag 3 januari

Grey's Anatomy op Videoland

De ziekenhuisserie met Ellen Pompeo staat af en aan op Videoland en vanaf 3 januari is het weer raak. Dan kun je voor alle 16 seizoenen op Videoland terecht. En dus zien we o.a. Patrick Dempsey terug als McDreamy en Sandra Oh als Christina Yang. 

Maandag 3 januari

Desperate Housewives op Videoland

Desperate Housewives draaide tussen 2004 en 2012 acht seizoenen lang. De serie over huisvrouwen Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria die ontdekken dat er nogal wat geheimen verborgen zijn op Wisteria Lane was een enorme hit en alle afleveringen zijn te zien op Videoland. 

Maandag 3 januari 

The Nanny op Videoland

Iedereen hield in de jaren negentig een beetje van Fran Drescher die als nasaal sprekende nanny de oppas wordt van de kinderen van de rijke en bijzonder knappe mr. Sheffield. Alle zes seizoenen staat op Videoland en daarin zien we natuurlijk ook C.C. Babcock en butler Niles terug. 

Woensdag 5 januari

Rebelde seizoen 1 op Netflix

Een remake van een populaire Mexicaanse telenovela. De serie volgt de leerlingen van een exclusieve kostschool Elite Way, waar het zoals de naam al doet vermoeden een behoorlijk elitaire toestand is. Er is ook een programma om kinderen uit armere milieus een kans te geven zich te ontplooien. Een stel muzikaal begaafde kids richt de band RBD op. Niet iedereen is trouwens even blij met de komst van armeluiskinderen op de chique school. De geheimzinnige organisatie La Logia probeert hen weg te jagen.

Woensdag 5 januari 

4 Metà op Netflix

Italiaanse romcom waarin wordt onderzocht of zielsverwantschap wel bestaat. En dus laat de film vier stellen telkens in verschillende samenstelling verliefd worden. 

Donderdag 6 januari

El Paramo op Netflix

In de 19de eeuw woont een gezin in een afgelegen hut. Buiten loert een kwaadaardig beest dat zich met hun angst voedt en hun onderlinge familieband op de proef stelt. De jonge Diego is de enige die zijn moeder van het beest en van haarzelf kan redden. Deze Spaanse horrorfilm is het filmdebuut van schrijver en regisseur David Casademunt.

Donderdag 6 januari

The Club seizoen 1B op Netflix

Vorige maand stond het eerste deel van de Turkse serie The Club op Netflix en nu volgt het tweede gedeelte waarin de 32-jarige Matilda in de jaren vijftig van de vorige eeuw vrij komt na een gevangenisstraf. Ze wil een relatie met haar tienerdochter opbouwen maar die heeft schulden bij de eigenaar van een nachtclub in Istanbul en om daar vanaf te komen moet Matilda in de club werken.

Vrijdag 7 januari

The Tender Bar op Amazon Prime Video

Tye Sheridan speelt J.R. Moehringer, een jongen die opgroeit zonder vader. Zijn oom Charlie (Ben Affleck) probeert de vaderrol zo goed en zo kwaad mogelijk op zich te nemen. En ook de gasten van een café helpen bij de opvoeding. George Clooney regisseerde de film. 

Vrijdag 7 januari

Mother/Android

In deze sf-film leven mensen samen met androïden (een robot die op een mens lijkt). Maar de androïden hebben geen zin meer om als slaven van de mensen te fungeren en beginnen een oorlog. Hun doel: de mensheid helemaal uitroeien. De hoogzwangere Georgia (Chloë Grace Moretz) en haar vriend Sam (Algee Smith) proberen nog voor de bevalling naar Boston, te reizen omdat dat de enige plek is waar de mensen nog wat te vertellen hebben. Maar daarvoor moeten ze wel door No Man’s Land reizen, en dat is een gebied vol androïden.

Desperate housewives

Drama | serie | 2011

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Grey's anatomy

Drama | serie | 2013

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie