Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video, SkyShowtime en HBO MAX (14 t/m 20 augustus 2023)

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

Vier je lekker vakantie in een boshuisje, moet er ineens iemand geofferd worden. Dat (Knock at the Cabin), maar ook de nieuwe Harlan Coben-serie Shelter en nog veel meer zie je deze week op de verschillende streamers.

Ballers op Netflix

Dinsdag 15 augustus

Dwayne Johnson speelt de voormalig American footballer Spencer Strasmore die tegenwoordig samen met Joe Krutel een bedrijfje heeft waarmee hij footballers financieel begeleidt. En die footballers zijn over het algemeen net een stel verwende kinderen met veel te veel geld. Joe Krutel wordt gespeeld door de grappige komiek Rob Corddry. 

Dinsdag 15 augustus

Untold: Hall of Shame op Netflix

Documentaire over  Victor Conte was de oprichter en baas van Bay Area Laboratory Co-operative (BALCO), een bedrijf dat supplementen voor sporters produceerde. Conte werd beschuldigd van het verstrekken van doping aan behoorlijk wat atleten. Conte wordt in deze docu geïnterviewd, net als honkballers Barry Bonds en Jason Giambi en atlete Marion Jones. Zij werden alledrie betrapt op het gebruik van doping. 

Woensdag 16 augustus

The Chosen One / El Elegido op Netflix

De 12-jarige Jodie woont in Mexico en ontdekt dat hij Jezus-achtige kwaliteiten heeft. Hij kan wijn van water maken, kreupelen weer laten lopen en misschien zelfs de doden tot leven wekken. Zijn krachten komen goed uit wanneer er in zijn woonplaats een mutatie van het Zika-virus ontstaat. De evangelische leiders in zijn dorp willen zelfs dat Jodie de mensheid gaat redden maar Jodie is vooral druk met meisjes en de jongens die hem pesten. Wanneer Jodie zijn lot eindelijk heeft geaccepteerd, ontdekt hij dat alles anders in elkaar zit.  The Chosen One is een Engels/Spaanse serie gebaseerd op de strip American Jesus van Mark Millar en Peter Gross.

Woensdag 16 augustus

Depp v Heard op Netflix

De rechtszaak tussen Amber Heard en haar ex Johnny Depp werd live door miljoenen mensen wereldwijd gevolgd en en groeide uit tot een mediaspektakel. De driedelige serie Depp v. Heard laat de getuigenissen van Johnny Depp en Amber Heard naast elkaar zien met daarbij de commentaren van mensen op TikTok en Twitter. Het zou heel goed kunnen dat al die commentaren de uitkomst van het proces hebben beïnvloed.

Woensdag 16 augustus

At Home with the Fury's op Netflix

In deze docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen en omarmt hij het gezinsleven. Dat beviel blijkbaar niet heel goed, want vlak hierna keerde Fury toch weer terug in de ring. 

Woensdag 16 augustus

Het Geheugenspel op Netflix

In de tuin van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie, die 25 jaar eerder op 16-jarige leeftijd verdween. De vondst maakt een einde aan de onzekerheid, maar levert natuurlijk nieuwe vragen op. Wie heeft Nathalie vermoord en waarom duikt ze nu ineens op? Een hele berg familiegeheimen komt door de vondst naar boven en niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Het is een verfilming van de debuutroman van Nicci Gerrard en Sean French, beter bekend als Nicci French. Anna Drijver speelt een van de hoofdrollen. 

Donderdag 17 augustus

The Upshaws seizoen 4 op Netflix

De belevenissen van een zwart arbeidersgezin in Indiana. Wanda Sykes is een van de bedenkers van deze klassieke sitcom en speelt de hoofdrol van Lucretia.

Vrijdag 18 augustus

Harlan Coben's Shelter op Prime Video

Tiener Mickey Bolitar begint na de plotselinge dood van zijn vader een nieuw leven begin in Kasselton, New Jersey. Mickey raakt al snel verstrikt in de mysterieuze verdwijning van een nieuwe student op zijn school, Ashley Kent, wat leidt tot de ontdekking van bizarre geheimen in de rustige buitenwijk. Mickey krijgt hulp van zijn vrienden Spoon en Ema.

Vrijdag 18 augustus

The Monkey King op Netflix

Animatie familiefilm die Monkey en zijn magische vechtstok volgt terwijl hij het opneemt tegen demonen, draken, goden en zijn eigen ego. 

Vrijdag 18 augustus

Mask Girl op Netflix

Mask Girl is gebaseerd op een gelijknamige web-toon (online strip) over Kim Mo-Mi, een onopvallende kantoorwerkster die erg onzeker is over haar uiterlijk. Mo-Mi neemt 's nachts een geheime online persoonlijkheid aan, waarvoor ze haar gezicht verstopt achter een masker en een pruik. Als Mask Girl wordt ze een fenomeen, maar dan gebeurt er iets waardoor haar hele leven ondersteboven komt te staan.

Vrijdag 18 augustus

10 Days of a Bad Man op Netflix

Nejat Isler komt opnieuw in actie als goedzak en privédetective Sidik. Hij stort zich op een complexe zaak, en dit keer lijkt zijn hele leven erdoor in de soep te lopen. Net als de eerdere film belooft 10 Days of a Bad Man weer lekker veel plottwists om de kijker op het verkeerde been te zetten.

Zaterdag 19 augustus

Knock at the Cabin op SkyShowtime

Horrorfilm van regisseur M. Night Shyamalan over een gezin, bestaande uit vaders Andrew, Eric en hun geadopteerde dochtertje Wen, is vakantie aan het vieren in een huisje in de bossen. De vakantiepret is snel voorbij wanneer zich vier mysterieuze figuren aan de deur melden met een onheilspellende boodschap: een van hen moet sterven, anders breekt de apocalyps uit. En ze moeten zelf kiezen wie van hen geofferd wordt. 

Zondag 20 augustus

The Tower seizoen 2 op HBO MAX

Gemma Whelan speelt in deze misdaadserie de Londense detective Sarah Collins. In het tweede seizoen moet ze een ‘cold case’ van een vermist meisje heropenen. Een onverwachte wending tijdens haar onderzoek zorgt ervoor dat ze moet samenwerken met de onervaren agente Lizzie Adema met wie ze in het eerste seizoen niet erg lekker kon opschieten.