Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Prime Video en HBO Ziggo

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix zet deze week eindelijk weer nieuwe afleveringen van Suits online en Star Trek-fans kunnen terecht op Amazon Prime Video.

Woensdag 20 januari

RBG op Netflix

De vorig jaar overleden Ruth Bader Ginsburg was een baanbrekende jurist en een bijzondere vrouw, die het tot het Amerikaanse Hooggerechtshof wist te schoppen. Deze documentaire vertelt over het leven en de carrière van deze onvermoeibare voorvechter voor de rechten van de vrouw.

Woensdag 20 januari 

The Minister op Ziggo

De populistische politicus Benedikt Rikarosson (Olafur Darri Olafsson) schopt het in deze achtdelige dramaserie tot premier van IJsland. Dan blijkt dat hij mentaal niet helemaal lekker in elkaar zit. Zijn politieke collega's zijn in rep en roer terwijl ze koste wat het kost proberen om de gemoedstoestand van de premier geheim te houden voor de buitenwereld.

 
Vrijdag 22 januari

Star Trek: Lower Decks op Amazon Prime Video

Animatieserie die zich afspeelt in het jaar 2380. De comedyserie gaat over de bemanning van het totaal onbelangrijke ruimteschip de U.S.S. Cerritos. Alle werknemers doen hun best om werk en privé-leven op de rit te houden, maar dat valt niet mee omdat er allerlei rare dingen gebeuren. 
 
 
 
Vrijdag 22 januari

Suits seizoen 8-B op Netflix

Er waren nog zes afleveringen te gaan in het achtste seizoen dat zonder Patrick J. Adams doorging maar met Katherine Heigl. In deze laatste afleveringen komt Daniel Hardman weer even terug. 
 
 
 
Vrijdag 22 januari
 
The White Tiger

The white tiger volgt Balram Halwai (Adarsh Gourav) vanaf zijn kindertijd in een klein dorpje in India. Balram behoort tot de laagste sociale klasse in India en dat betekent dat je niet veel waard bent. Maar alles verandert wanner hij een baan krijgt als chauffeur voor de rijke Ashok (Rajkummar Rao) en diens Amerikaanse vrouw Pinky (Priyanka Chopra Jonas).

Zet The white tiger op je kijklijst

 
Maandag 25 januari 

Euphoria special deel 2 op HBO Ziggo

Het is nog even wachten op het tweede seizoen van de bejubelde serie, maar dit tijd vult HBO op met twee specials. De eerste ging over Rue (Zendaya) en daze focust op Jules (Hunter Schafer). Zij blikt terug op het afgelopen jaar.  
 
Dinsdag 26 januari 

Snowpiercer seizoen 2 op Netflix

Net als in het eerste seizoen rijdt de trein met overlevenden van de klimaatcrisis nog steeds rondjes om de aarde. Jennifer Connelly speelt de rijke Melanie Cavill en Daveed Diggs is de arme Layton Well. Sean Bean is nieuw en speelt Mr. Wilford .Hij heeft onderdak gevonden op een betere trein, samen met de doodgewaande dochter van Melanie. 
 
 
 
Woensdag 27 januari

Bonding seizoen 2 op Netflix

Bonding gaat over de New Yorkse studente Tiffany (Zoe Levin) die een bijbaan heeft als dominatrix. Haar oude vriend Pete (Brendan Scannell) probeert door te breken als stand-up comedian maar helpt Tiffany tot die tijd met haar werkzaamheden. Aan het einde van het eerste seizoen werden de twee verbannen uit de BDSM-gemeenschap en dat proberen ze nu terug te draaien. De afleveringen duren maar een kwartier, dus je bent er zo doorheen. 
 
 
 
Woensdag 27 januari 

Penguin Bloom op Netflix

Australische film waarin Sam Bloom (Naomi Watts) na het instorten van een balkon verlamd is gebleven. Wanneer haar man, fotograaf Cameron (Andrew Lincoln) een gewonde ekster vindt, besluiten ze die te adopteren. En gek genoeg putten ze veel hoop uit de vogel. Nog waargebeurd ook. 

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Suits

drama | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie