Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, HBO Max, Prime Video en SkyShowtime

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

SkyShowtime pakt deze week uit met Nope, en op Apple TV+ zie je Ghosted met Ana de Armas en Chris Evans. Of ga je voor The Diplomat op Netflix, True Lies of Disney+ of Dead Ringers op Prime Video? Er is overal wat moois te zien!

Maandag 17 april

100 Foot Wave seizoen 2 op HBO Max

Surflegende Garrett McNamara, zijn bekende vrienden en enkele nieuwkomers gaan weer tot het uiterste in dit tweede seizoen van de surfserie. Intieme interviews met de surfers worden weer afgewisseld met spectaculaire beelden van metershoge golven.

Maandag 17 april

Para - We Are King seizoen 2 op HBO Max

De vriendinnen Hajra , Rasaq, Fanta en Jazz zijn opgegroeid op de straten van Berlijn en dromen van een beter leven. In dit tweede seizoen van Para - We Are King hopen ze met een nieuw idee in korte tijd veel geld te verdienen. Daarbij wordt hun vriendschap wel zwaar op de proef gesteld.

Maandag 17 april

Barry seizoen 4 op HBO Max

In het vierde seizoen van Barry treffen we de sympathieke huurmoordenaar in de gevangenis. Daar is hij niet van plan te blijven, want hij heeft nog heel wat losse eindjes die hij wil afwerken. Deze bejubelde serie met Bill Hader is seizoen na seizoen beter, vreemder en duisterder geworden, en bereikt de komende weken zijn grote finale.

Dinsdag 18 april

Longest Third Date op Netflix

Matt en Khani uit New York ontmoetten elkaar op een dating-app en hun eerste twee dates liepen zo lekker dat ze besloten op hun derde afspraak iets geks te doen: vijf dagen op vakantie naar Costa Rica. Dat was in maart 2020, en toen het stel terug wilde vliegen was er ineens een wereldwijde pandemie. Zo ging hun date maanden duren en dat is best pittig in zo'n prille relatie. Longest Third Date werd voor een groot deel door Matt en Khani gefilmd met hun telefoons, en daarnaast zijn ze te zien in interviews. 

Dinsdag 18 april

How to Get Rich op Netflix

Niet iedereen die rijk is heeft dat te danken aan een goed stel hersens. Wie veel geld heeft maar geen benul hoe je daarmee omgaat, kan aankloppen bij Ramit Sethi, een schrijver van financiële boeken die mensen helpt om op een verstandige manier om te gaan met hun vermogen. In de documentaireserie How to Get Rich leert Ramit enkele onnozele rijkaards om op een verantwoorde manier met hun fortuin om te gaan. 

Woensdag 19 april

Chimp Empire op Netflix

De documentaireserie Chimp Empire neemt een kijkje in de grootste chimpansee-kolonie ooit ontdekt in het Ngogo woud in Oeganda. De apenkolonie wordt al twee decennia bestudeerd door wetenschappers die alle ingewikkelde familie- en hiërarchische banden in kaart brachten. Regisseur James Reed, van My Octopus Teacher, volgt de chimpansees op de voet. Verschillende groepen staan op voet van oorlog en zijn bereid elkaar af te maken om een stapje hogerop te komen. 

Woensdag 19 april

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always op Netflix

De oude Power Rangers trekken hun oude pakjes weer aan voor Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, een nieuwe live action-film op Netflix. De originele serie over de superhelden dateert alweer uit 1993 en het grappige is dat de acteurs uit de originele serie zich opnieuw zullen hullen in kleurrijke outfits. En ook dit keer nemen ze het op tegen aartsvijand Rita Repulsa (Barbara Goodson). Zij creëert een portaal waardoor ze terug in de tijd kan reizen om de Rangers voorgoed uit te schakelen. 

Woensdag 19 april

Pálpito seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Pálpito stond vorig jaar wekenlang in de Netflix-hitlijsten, en het tweede seizoen pakt deze week de draad weer op. Pálpito ging over de rijke Zacarías, die de onschuldige Valeria liet vermoorden zodat zijn eigen doodzieke vrouw Camila haar hart kon krijgen. Dat liet de echtgenoot van Valeria natuurlijk niet op zich zitten. Deze Simón ging op zoek naar de daders, maar werd verliefd op Camila. Aan het eind van de veertien afleveringen waren de verhalen van Simón, Camila en Zacarias nog niet afgerond en daar gaat Pálpito in seizoen 2 vrolijk mee verder. 

Woensdag 19 april

True Lies op Disney+

Net als in de gelijknamige film met Arnold Schwarzenegger draait het in de komische actieserie True Lies om een echtpaar met een geheim. Harry Tasker (Steve Howey) is een topagent voor een Amerikaanse spionagedienst en zijn vrouw, de verveelde geschiedenisprofessor Helen, weet daar helemaal niets van.  Op het moment dat Helen achter Harry's geheim komt wordt alles anders en krijgt hun ingedutte huwelijk precies de opkikker die het nodig had.

Woensdag 19 april

How I Met Your Father seizoen 2 op Disney+

How I Met Your Father is een spin-off van de klassieker How I Met Your Mother en scoort blijkbaar zo goed dat er nu een tweede seizoen van komt. Sophie (Hilary Duff) en haar vrienden zijn net geen twintigers meer en staan in het nieuwe seizoen voor een verse lading uitdagingen in het leven, de liefde en hij werk.

Woensdag 19 april

Nope op SkyShowtime

In Nope leveren OJ en Emerald Haywood strijd tegen iets engs in de lucht. Wat dat is kom je heel langzaam te weten in deze sciencefiction-horrorfilm van regisseur Jordan Peele (Get OutUs ). Ook Nope houdt je weer op het puntje van je stoel. Hoofdpersonen OJ Haywood Jr (Daniel Kaluuya) en zijn zusje Emerald (Keke Palmer) wonen op het platteland van Californië en verdienen hun brood als paardentrainers voor Hollywoodfilms. De zaken gaan slecht en OJ dreigt alle paarden te moeten verkopen aan het voormalige kindsterretje Ricky 'Jupe' Park (Steven Yeun), die iets verderop een pretpark runt. 

Donderdag 20 april

The Diplomat op Netflix

De achtdelige serie The Diplomat speelt in de wereld van internationale topdiplomatenen werd geschreven door Debora Cahn, die haar sporen verdiende met Homeland en The West Wing. Keri Russell speelt de hoofdrol van Kate Wyler, de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Eigenlijk had Wyler gehoopt op een positie in een brandhaard als Afghanistan en niet zo'n ingeslapen plek als Engeland, maar al snel krijgt ze in Londen genoeg op haar bord. Ondertussen moet Wyler ook nog haar huwelijk met echtgenoot en collega-diplomaat Hal (Rufus Sewell) op de rails zien te houden. The Diplomat belooft lekker veel internationale locaties, kleurrijke personages, pittige dialogen en explosieve actie. 

Vrijdag 21 april

A Tourist's Guide to Love op Netflix

Scriptschrijver Eirene Tran Donohue zoog het verhaal van A Tourist's Guide to Love niet uit de duim, maar baseerde het op haar eigen ervaringen. Reisleidster Amanda (Rachel Leigh Cook) is al vijf jaar gelukkig met John (Ben Feldman), totdat hij haar meedeelt dat hij naar een andere staat verhuist. Gelukkig krijgt Amanda afleiding in de vorm van een opdracht in Vietnam. Haar Vietnamese gids Sinh (Scott Ly) blijkt nogal een hunk, en van het een komt het ander. 

Vrijdag 21 april

Boga Boga / Chokehold op Netflix

Yalin en zijn vrouw verhuizen van de grote stad Istanboel naar een klein plaatsje aan de westkust, waar niemand ze kent. Hier hopen ze samen een nieuw, rustig leven op te bouwen, maar al snel blijkt het plaatsje enorm vijandig tegenover Yalin te staan. Blijkbaar denken ze dat hij iets op zijn kerfstok heeft. Terwijl de gespannen situatie escaleert vraagt Yalins vrouw zich af wat hij verbergt. De Turkse film Boga Boga is ook wel bekend als Chokehold en werd speciaal voor Netflix gemaakt.

Vrijdag 21 april

Bienvenidos a Edén seizoen 2 op Netflix

De Spaanse Netflix-thrillerserie Bienvenidos a Edén werd een wereldwijde hit die schreeuwde om een vervolg. In de acht afleveringen  van het eerste seizoen werden vijf influencers, allemaal jong en aantrekkelijk, online benaderd met de vraag: Ben je gelukkig? Daarna kregen ze een uitnodiging van een drankmerk voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een mysterieus eiland. In het tweede seizoen zijn er nieuwe bedreigingen en sturen de rebellen aan op een totale oorlog.

Vrijdag 21 april

One More Time op Netflix

In de filmklassieker Groundhog Day wordt Bill Murray telkens op dezelfde dag wakker. Iets dergelijks overkomt ook Amelia in de Zweedse film One More Time , alleen gaat zij terug in de tijd. Ze wordt op haar veertigste verjaardag aangereden door een bus en wakker in 2002, op haar achttiende. Ze denkt dat dit haar dat de kans geeft om haar leven opnieuw in te richten en perfect te maken, totdat ze de volgende weer op haar verjaardag wakker wordt, en de dag erna weer. Hoofdrolspeelster Hedda Stiernstedt is bekend van de veelgeprezen serie The Restaurant en de komedie werd geschreven door Tove Forsman en Sofie Forsman die ook verantwoordelijk zijn voor Young Royals en The Playlist.

Vrijdag 21 april

Rough Diamonds op Netflix

De familie Wolfson was lang een gerespecteerde naam in de diamantwereld van Antwerpen, maar die naam is door het slijk gehaald door een van de zoons van de familie die zaken deed met schimmige partners. In de Vlaams gesproken serie Rough Diamonds moet Noah Wolfson (Kevin Janssens) de eer van zijn familie redden en de schuld terug te betalen. Deze Vlams-Israëlische productie is gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamiris die ook de topserie Fauda op hun cv hebben staan.

Vrijdag 21 april

Big Beasts op Apple TV+

In de natuur heeft groot zijn zo zijn voordelen. De nieuwe natuurdocumentaire Big Beasts reist de wereld rond om de grootste beesten op aarde van dichtbij in beeld te brengen. Acteur Tom Hiddleston (Loki uit de Avengers-films) vertelt erbij dat een groot formaat ook zo zijn nadelen heeft, al is het maar omdat deze dieren zowat de hele dag moeten eten om in leven te blijven.

Vrijdag 21 april

Drops of God op Apple TV+

Alexandre Léger is de schrijver van een befaamde wijngids. Als de Fransman op zestigjarige leeftijd de laatste adem uitblaast is het de vraag wie hem zal opvolgen en zijn kostbare wijncollectie erft. Naast Alexandres dochter Camille komt ook de jonge Japanse wijnkenner Issei Tomine in aanmerking. Drie tests, die allemaal met wijnproeven te maken hebben, zullen bepalen wie het duel wint. De verliezer krijgt niets. Camille vreest dat zij dat wordt, want ze heeft nog nooit ook maar een druppel wijn gedronken. Voor en achter de schermen werkte een grote internationale cast en crew aan de nieuwe dramaserie Drops of God, waarin Engels, Frans en Japans wordt gesproken. Gebaseerd op een succesvolle Japanse mangaserie.

Vrijdag 21 april

Ghosted op Apple TV+

Cole wordt smoorverliefd op Sadie, met wie hij na een romantische ontmoeting alleen nog chatcontact heeft. Als ze niets meer van zich laat horen besluit hij haar op te zoeken en vliegt hij helemaal naar Londen om haar op te zoeken. Hopeloos romantisch of gewoon wanhopig? Natuurlijk blijkt Sadie niet zo schattig en onschuldig als ze leek, want eigenlijk is ze een geheimagent. De hoofdrollen in Ghosted zijn voor Chris Evans en Ana de Armas.

Vrijdag 21 april

Dead Ringers op Prime Video

In 1988 deed de Canadese horrormeester David Cronenberg zijn fans huiveren met Dead Ringers, een psychologische horrorfilm met Jeremy Irons in een geniale dubbelrol als tweelingbroer-gynaecologen. Die film krijgt nu een remake in de vorm van een serie, waarin Rachel Weisz de hoofdrollen speelt. In de serie Dead Ringers Beverly en Elliot Mantel zijn eeneiige tweelingen en delen alles met elkaar: hun artsenpraktijk, drugs, minnaars, een onstilbare dwang naar macht en het verlangen om te doen waar ze maar zin in hebben. Medische ethiek komt daarbij op de tweede plaats. Als de band tussen de twee scheurtjes begint te vertonen, heeft dat grote gevolgen.

Vrijdag 21 april

De Bankzitters: Van A naar Onbekend op Prime Video

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in Van A naar Onbekend naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie. De Bankzitters zijn: Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Maandag 24 april

Somebody Somewhere seizoen 2 op HBO Max

In het eerste seizoen van Somebody Somewhere maakten we kennis met Sam,  een vrouw uit Kansas van in de veertig die na de dood van haar zus op zoek is naar geluk. Dat valt nog niet mee, want Sam is niet de makkelijkste en laat zich niet in een vakje stoppen. Via een vriendschap met andere buitenbeentjes weet ze haar draai echter te vinden. Komiek en hoofdrolspeler Bridget Everett modelleerde het personage Sam naar zichzelf. Het zijn vooral de kleurrijke personages - zoals collega Joel en de onnavolgbare Fred Rococo - die Somebody Somewhere zo vreselijk sympathiek maken. Het tweede seizoen is dan ook bijzonder welkom!

Nope

Horror | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Barry

Actie | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie