Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Videoland en Apple TV+

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Een moordmysterie, een buitenaardse invasie, een kinderwens en zombies - heel veel zombies. Deze week hebben de streamingdiensten weer een bonte mix van nieuwe series en films. Dit kun je de komende tijd op Netflix, Videoland, Disney+ en Apple TV+ verwachten.

Dinsdag 18 mei

V House: Inside the Mansion op Videoland

TikTok is nog een nieuw socialmediaplatform dat vooral razend populair is bij jonge gebruikers. Vloggers en influencers die zich op TikTok van hun beste kant willen laten zien, krijgen de kans in V House: Inside the Mansion. Deze nieuwe realityserie laat zien hoe acht TikTokkers hun groepsaccount tot een succes proberen te maken.

Woensdag 19 mei

¿Quién mató a Sara? - seizoen 2 op Netflix

Kijk, zo kan het dus ook. Het eerste seizoen van de Mexicaanse misdaadserie ¿Quién mató a Sara? is nog maar net verdwenen uit de Netflix Top 10, of er staat alweer een nieuwe lading afleveringen voor je klaar. Nadat hij achttien jaar onschuldig in de cel zat is Álex Guzmán (Manolo Cardona) erop gebrand om de echte moordenaar van zijn zus te vinden. Aan het eind van het eerste seizoen werden de omstandigheden van Sara's dood opgehelderd, kwamen we meer te weten over haar mentale problemen en deed Alex een lugubere ontdekking in zijn achtertuin. 

Zet ¿Quién mató a Sara? op je kijklijst

Vrijdag 21 mei

Marvel's M.O.D.O.K. op Disney+

Dit zou best wel eens de meest gestoorde serie binnen het Marvel-universum kunnen zijn. De superschurk M.O.D.O.K. is een vliegend robotbrein dat zijn zinnen heeft gezet op het veroveren van de wereld. Hij heeft net zo'n hekel aan superhelden als aan rivaliserende superschurken, en kampt ook nog eens met een midlifecrisis.

Zet Marvel's M.O.D.O.K. op je kijklijst

War of the Worlds - seizoen 2 op Disney+

In het tweede seizoen van War of the Worlds ziet het er niet best uit voor de mensheid. Kleine groepjes overlevenden proberen zich staande de houden tegen allesverwoestende buitenaardse machines in deze moderne versie van de sf-klassieker van H.G. Wells. Emily (Daisy Edgar-Jones) heeft ontdekt dat ze een persoonlijke band heeft met de aliens. Dan blijkt dat de aanvallers misschien wel menselijk zijn.

Zet War of the Worlds op je kijklijst

Trying - seizoen 2 op Apple TV+

In het sympathieke comedydrama Trying proberen Nikki en Jason (Esther Smith en Rafe Spall) een kind te krijgen, en dat wil niet echt vlotten. Adoptie lijkt een oplossing, maar brengt weer nieuwe problemen met zich mee. In seizoen 2 gaan ze op zoek naar een kind waarmee ze een wederzijdse klik hebben. Apple TV+ heeft ook al een derde seizoen besteld van Trying.

Army of the Dead op Netflix

Scott Ward (Dave Bautista) wordt gevraagd voor een bijzondere klus. Een casino-eigenaar wil dat hij 200 miljoen dollar ophaalt uit een kluis in Las Vegas. Complicerende factor: Las Vegas kampt  met een zombie-uitbraak, waardoor bloeddorstige menseneters schouder aan schouders staan in de straten van de gokstad. Ward verzamelt een taaie crew om deze gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Army of the Dead is de nieuwste film van Zack Snyder (Dawn of the Dead300)

Zet Army of the Dead op je kijklijst

El vecino - seizoen 2 op Netflix

In het eerste seizoen van El vecino (The Neighbor) kreeg Javier superkrachten van een buitenaards wezen dat neerstortte in zijn tuin en nam hij de identiteit aan van superheld Titan. De comedyserie krijgt deze week een tweede seizoen, waarin Javier te maken krijgt met een valse dubbelganger, een nieuwgierige alien en de argwanende journaliste Lola  (Clara Lago).

Zet El vecino op je kijklijst

Zondag 23 mei

Master of None - seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van de bejubelde Netflix-serie Master of None kreeg de ondertitel Moments in Love. De afleveringen concentreren zich op Denise (Lena Waithe), haar relatie met Alicia en hun kinderwens. Aziz Ansari - de schrijver en hoofdrolspeler in de eerste twee seizoenen - schreef en regisseerde ook het derde seizoen, maar zijn personage Dev speelt dit keer geen grote rol.

Zet Master of None op je kijklijst

Army of the dead

Horror | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie