Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+ en Videoland

Series | 24 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

We hopen dat je deze week niet hoeft te werken, want de streamingdiensten hebben een overvolle agenda! Disney+ pakt uit met de nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett, en Netflix presenteert een nieuw seizoen van Cobra Kai. Ook is er weer een nieuwe realityserie op Videoland.

Woensdag 29 december

The Book of Boba Fett op Disney+

In deze spin-off van The Mandalorian heeft premiejager Boba Fett samen met medestander Fennec Shand het misdaadimperium van Jabba the Hutt overgenomen. Gaat het hen lukken om alle partijen op één lijn te krijgen zonder dat het een groot bloedbad wordt? De nieuwste serie in het Star Wars-universum belooft weer veel spektakel en vette special effects.

Alles wat je moet weten over The Book of Boba Fett

Woensdag 29 december

Folk med ångest (Anxious People) op Netflix

Na een mislukte bankroof sluit de overvaller zich op in een huis met een makelaar, twee IKEA-verslaafden, een zwangere vrouw, een depressieve miljonair en een kinky konijn. De politie zit met de handen in het haar. Deze komische Zweedse miniserie is gebaseerd op een boek van de populaire schrijver Fredrik Backman, die doorbrak met het eveneens verfilmde 'En man som heter Ove' ('Een man die Ove heet'). 

Dol op Scandinavische series? Kijk eens naar deze tien toptitels op Netflix

Woensdag 29 december

Please Hate Me op Videoland

Online haat is een probleem dat ernstige vormen aanneemt, vooral op social media. In Please Hate Me nemen Fabiola Volkers, Bella Arino, Jay Zwarts en Lisa Sace een duik in de wereld van online roem en haat. Ook andere online bekendheden komen aan het woord over dit fenomeen. 

Kijk ook de eerdere Videoland-serie Like Me I'm Famous

Donderdag 30 december

Kitz op Netflix

In deze spannende Duitse serie reist een stel rijke tieners uit München af naar Kitzbühel voor het feest van het jaar. De lokale serveerster Lisi (Sofie Eifertinger) wil ook graag zijn waar het gebeurt, en daar heeft ze een speciale reden voor. Een jaar geleden werd haar broer Joseph verliefd op de ogenschijnlijk perfecte Vanessa, en kort daarna stierf hij. Lisi gelooft niet in een ongeluk en wil uitzoeken wat er is gebeurd met Joseph.

Tien Duitse topseries om direct te streamen

Vrijdag 31 december

Stay Close op Netflix

Weer een nieuwe Harlan Coben-verfilming op Netflix. De onopvallende moeder Megan (Cush Jumbo) heeft haar wilde jaren al een tijdje achter zich gelaten, maar wordt op een dag geconfronteerd met haar verleden. Haar pad kruist dat van Ray (Richard Armitage), de fotograaf van een roddelblad, en de geobsedeerde rechercheur Broome (James Nesbitt). De zaak gaat aan het rollen als Megan een gezicht van vroeger terugziet

Check ook deze andere spannende Harlan Coben-series op Netflix

Vrijdag 31 december

The Lost Daughter op Netflix

Het psychologische drama The Lost Daughter is de eerste film die werd geregisseerd door actrice Maggie Gyllenhaal. Haar scenario baseerde ze op het boek De verborgen dochter van Elena Ferrante ('De geniale vriendin'). Tijdens haar zomervakantie raakt de onlangs gescheiden Leda (Olivia Coleman) geobsedeerd door een andere vrouw (Dakota Johnson) en haar dochtertje. De film wordt door recensenten getipt voor de Oscars, met Olivia Coleman als kanshebber voor de beste vrouwelijke hoofdrol.

Maakt The Lost Daughter kans op een Oscar?

Vrijdag 31 december

Cobra Kai - seizoen 4 op Netflix

In Cobra Kai komt de strijd tussen goed en kwaad tot een hoogtepunt. De dojo's van Miyagi-Do en Eagle Fang slaan de handen ineen om het op te nemen tegen Cobra Kai. Een groot karatetoernooi is de plek waar de confrontatie plaatsvindt. Kunnen Daniel en Johnny hun rivaliteit lang genoeg vergeten om Kreese te verslaan?  Seizoen vier van Cobra Kai verwelkomt de boomlange schurk Terry Silver, die net als in Karate Kid III wordt gespeeld door Thomas Ian Griffith.

Wie is wie in Cobra Kai?

Vrijdag 31 december

The Rescue op Disney+

In 2018 kwamen de jonge leden van een Thais voetbalteam vast te zitten in een grottenstelsel. Er werd een grootscheepse reddingsactie op touw gezet, die wereldwijd in het nieuws kwam. De makers van de Oscarwinnende documentaire Free Solo maakten er een spannend verslag van dat deze week te zien is op Disney+.

Klik hier voor meer mooie documentaires om te streamen

The Book of Boba Fett

Sciencefiction | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Cobra Kai

Actie | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie