Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Videoland

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Met de spetterende nieuwe animatiefilm Encanto op Disney+ en de sterrenfilm Don't Look Up op Netflix is er deze week weer veel moois te zien. Voor de fijnproevers heeft Amazon de filmbiografie Being the Ricardos met Nicole Kidman.

Dinsdag 21 december

New Amsterdam - seizoen 3 op Videoland

De populaire ziekenhuisserie New Amsterdam krijgt er op Videoland weer een seizoen bij. Het ziekenhuis is volledig in de grip van de coronaepidemie en de artsen twijfelen of het New Amsterdam nog wel een veilige plek is voor hun patiënten. Natuurlijk hebben ze dit seizoen ook weer allerhande persoonlijke problemen om het hoofd te bieden.

Dit zijn de tien leukste ziekenhuisseries op de streamingdiensten

Dinsdag 21 december

Being the Ricardos op Amazon Prime Video

Being the Ricardos vertelt het verhaal achter de klassieke tv-serie I Love Lucy en laat zien hoe het beroemde koppel destijds onder een vergrootglas lag. Het huwelijk van Lucy en Desi - gespeeld door Nicole Kidman en Javier Bardem - staat voortdurend onder enorme druk. Het botert niet altijd in hun relatie, de zender stelt bizarre eisen en het koppel krijgt te maken met politieke beschuldigingen en racisme.

Lees meer over Being the Ricardos

Woensdag 22 december

Emily in Paris - seizoen 2 op Netflix

Emily is terug voor nieuwe romantische avonturen in de modehoofdstad Parijs. De losbol besluit dat het toch wel verstandig is om Frans te leren en natuurlijk blijft de driehoeksrelatie van Emily, Gabriel en Camille voor ongemakkelijke momenten zorgen. Maar er hangt nog meer romantiek in de lucht, want Emily's aandacht wordt getrokken door de aantrekkelijke Brit Alfie, die net zoals zij in Frankrijk werkt. Ook staan er uitstapjes op het programma, onder andere naar St. Tropez.

Lees alles over het tweede seizoen van Emily in Paris

Woensdag 22 december

The Wonder Years op Disney+

In deze remake van de klassieke tv-serie uit de jaren tachtig en negentig volgen we de twaalfjarige Dean Williams (Elisha Williams) terwijl hij zich eind jaren zestig door de ups en downs van het tienerleven en de gevaren van de middelbare school slaat. In tegenstelling tot het origineel draait het dit keer om een zwarte hoofdpersoon.

The Wonder Years is niet de enige tv-serie die een remake kreeg: check deze top 10!

Vrijdag 24 december

The Silent Sea op Netflix

Terwijl de aarde in de nabije toekomst langzaam uitdroogt, wordt een team astronauten naar de maan gestuurd voor een speciale missie. Op een verlaten maanbasis bevindt zich een sample dat naar aarde teruggebracht moet worden. De reis naar de maan loopt niet vlekkeloos en de kans dat de astronauten het overleven is klein, zeker als ze op de maan op vreemde zaken stuiten. Wat is hun allemaal niet verteld voordat ze op pad werden gestuurd? Deze nieuwe Zuid-Koreaanse sf-serie klinkt veelbelovend en heeft hoofdrollen van enkele van de grootste sterren van het land.

Vrijdag 24 december

Don't Look Up op Netflix

Astronomiestudent Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) en haar professor dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet. Het probleem? De 'planetendoder' ligt op directe ramkoers met de aarde. Een groter probleem is dat het niemand ook maar iets lijkt te interesseren. Regisseur Adam McKay stelt de apathie van de politiek en het publiek aan de kaak in Don't Look Up, een satire met een vette knipoog naar onze reactie op de klimaatproblemen.

Alles over de Netflix-sterrencomedy Don't Look Up

Vrijdag 24 december

Encanto op Disney+

In deze nieuwe animatiefilms van Disney woont de familie Madrigal in een magisch huis in de bergen van Colombia. Alle familieleden van oma Alma hebben bijzondere gaven, behalve de vijftienjarige Mirabel. Dat doet haar verdriet, maar wanneer Mirabel ontdekt dat hun magische woning wordt bedreigd, is zij de enige die de familie voor het onheil kan behoeden. Met liedjes van Lin-Manuel Miranda (Hamilton).

Encanto

Avontuur | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Being the Ricardos

Biografie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie