Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Ziggo

Series | 22 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Marvel/Disney+
©
Foto: Marvel/Disney+

De streamingdiensten hebben een heel vette week voor je in petto. Netflix pakt uit met de duurste film die de dienst ooit heeft gemaakt en Disney+ viert zijn tweejarig bestaan met een hele hoop nieuwe films en series.

Woensdag 10 november

Happiness Ever After op Netflix

Vijf jaar geleden werd de Zuid-Afrikaanse romcom Happiness Is a Four-Letter Word dankzij Netflix een wereldwijde hit. De hoofdrolspelers Khanyi Mbau, Renate Stuurman en Namnitha Ben-Mazwi keren nu terug in een gloednieuw vervolg. De vriendinnen uit Johannesburg zijn nog steeds op zoek naar de ware liefde en naar zichzelf. In Happiness Ever After ontmoeten ze nieuwe relatiekandidaten en twijfelen ze over oude vlammen.

 

Woensdag 10 november

Gentefied - seizoen 2 op Netflix

Deze feelgoodserie volgt het wel en wee van een aantal jonge latino's in Los Angeles, die zien hoe hun buurt langzaam wordt ingenomen door rijke blanke stadsgenoten. In het nieuwe seizoen is de opa van Erik opeens spoorloos: hij blijkt te zijn opgepakt en omdat hij geen papieren heeft wacht hem een enkele reis terug naar Mexico. Samen met zijn neef Chris zet Erik alles op alles om te voorkomen dat 'Pops' wordt uitgezet.

Zet Gentefied op je kijklijst

 

Woensdag 10 november

Passing op Netflix

Voor haar regiedebuut verfilmde actrice Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona) het boek 'Passing' van Nella Larsen, dat stamt uit de jaren 1920. De zwarte Irene Redfield (Tessa Thompson) is getrouwd met een arts en komt na jaren haar vriendin Clare Bellew (Ruth Negga) weer tegen. Clare heeft een relatief lichte huid en kan met een beetje make-up doorgaan voor blank. Ze blijkt te zijn getrouwd met een blanke en rijke, maar racistische man. De film is geschoten in zwart-wit. 

Zet Passing op je kijklijst

 

Donderdag 11 november

Infinite op Amazon Prime Video

Eeuwenoude strijders die steeds opnieuw reïncarneren zijn verwikkeld in een strijd om de mensheid te redden. Het idee van deze actiefilm doet meer dan een klein beetje denken aan The Old Guard van concurrent Netflix. Met hoofdrolspelers Mark Wahlberg en Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) en een vakkundige regisseur als Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) aan het roer kan het niet echt misgaan, zou je denken.

Donderdag 11 november

7 prisioneiros op Netflix

De achttienjarige Mateus wil wat extra geld verdienen voor zijn arme familie op het platteland en gaat aan de slag op een vuilnisbelt in São Paulo, waar hij werkt voor opzichter Luca. Dan belandt Mateus samen met enkele andere jongens in de gevaarlijke wereld van de mensenhandel. Luca wordt vertolkt door Rodrigo Santoro, een bekend gezicht uit onder andere de serie Westworld en de film 300.

 

Vrijdag 12 november

Red Notice op Netflix

Het budget van deze actiefilm wordt geschat op 160 tot 200 miljoen dollar. Daarvan gaat 20 miljoen naar Dwayne Johnson, 20 miljoen naar Gal Gadot en dan steekt de derde hoofdrolspeler Ryan Reynolds vast ook nog een aardig bedrag in zijn zak. De rest van al die miljoenen zie je op het scherm in de vorm van vette stunts, exotische locaties en heftige special effects. Het verhaal draait om een gewaagde kraak, waardoor het pad van een FBI-agent (Johnson) kruist met dat van twee rivaliserende dieven (Gadot en Reynolds).

Zet Red Notice op je kijklijst

 

Vrijdag 12 november

Always Jane op Amazon Prime Video

De transgender tiener Jane Noury groeit op bij haar familie op het platteland van New Jersey, waar ze haar dagelijkse leven verdeelt tussen school, vrienden en thuis. In deze vierdelige documentaireserie zie je hoe Jane en haar familie zich met veel humor en liefde door het leven slaan. Toch heeft Jane haar zinnen gezet op een zelfstandig leven, wat niet gemakkelijk is.

Vrijdag 12 november

Disney+ Day: Shang-Chi and the legend of the Ten Rings

Om te vieren dat Disney+ twee jaar bestaat, zie je deze vrijdag een lading nieuwe films en series. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is vanaf deze dag gratis te zien. De 25ste Marvel-film gaat over Shang-Chi, een martial arts meester die in de voetsporen moet treden van zijn criminele vader The Mandarin, de baas van de beruchte organisatie Ten Rings.

Lees hier meer over de series, films en specials op Disney+ Day

Zet Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op je kijklijst

Vrijdag 12 november

Disney+ Day: Jungle Cruise

Ook Jungle Cruise is vanaf deze dag gratis te zien op Disney+. Deze amusante avonturenfilm voor jong en oud heeft een leuke hoofdrol voor Dwayne Johnson als schipper Frank op de Amazone.

Lees hier wat we eerder schreven over Jungle Cruise

Zet Jungle Cruise op je kijklijst

Vrijdag 12 november

Disney+ Day: Home Sweet Home Alone

Een nieuw vervolg op de klassieker Home Alone is altijd welkom, zeker vlak voor kerst. De plot klinkt alvast bekend: Archie Yates speelt Max Mercer die alleen thuis achterblijft terwijl de rest van zijn familie lekker naar Japan vliegt. Wanneer een stel probeert een kostbaar erfstuk uit het huis van de Mercers te stelen, komt Max in actie.

Zet Home Sweet Home Alone op je kijklijst

Vrijdag 12 november

Dopesick op Disney+

Een magistrale dramaserie, gebaseerd op een waargebeurd. Michael Keaton speelt een van de hoofdrollen als dokter die veelvuldig de pijnstiller Oxycodon voorschrijft en ontdekt dat het veel verslavender en gevaarlijker is dan de farmaceutische industrie beweert. Zijn patiënten gaan namelijk dood. Daarnaast zie je hoe verschillende overheidsdiensten de pillen van de markt proberen te krijgen, terwijl fabrikant Purdue ze blijft pushen.

Zet Dopesick op je kijklijst

Zaterdag 13 november

Chapelwaite op Ziggo Movies & Series

Rond 1850 verhuist kapitein Charles Boone met zijn gezin naar zijn ouderlijk huis in Preacher's Corners. Hij ontdekt er de geheime geschiedenis van zijn familie en moeten vechten om een einde te maken aan de duisternis. In deze horrorserie naar een verhaal van Stephen King speelt Adrien Brody de hoofdrol.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Red Notice

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie