Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Videoland

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Netflix pakt deze week uit met Sandra Bullock, kerstfilms en nog meer Tiger King, maar ook op de andere steamingdiensten is veel moois te zien. Amazon Prime Video komt met de spannende film Encounter en Videoland heeft een speciale aflevering van Mocro Maffia.

Dinsdag 7 december

De familie Claus 2 op Netflix

Na het grote succes van De familie Claus kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze kerst keren alle bekende gezichten (zoals Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk en Josje Huisman) weer terug in deze kerstfilm voor kinderen. Dit keer gaan Jules en zijn opa Noël - beter bekend als de Kerstman - samen aan de slag. Als Jules een brief vindt van een meisje dat als cadeau wenst dat haar ouders weer bij elkaar komen, wil hij er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. 

Zet De familie Claus 2 op je kijklijst

Dinsdag 7 december

Famke & Denzel: een nieuw begin op Videoland

In de realityserie Famke & Denzel volgt de camera het koppel Famke Louise en Denzel Slager overal. We zien hoe het Famke vergaat tijdens haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en deelt het stel alles over hun carrièreplannen.

Zet Famke & Denzel: een nieuw begin op je kijklijst

Woensdag 8 december

Titans - seizoen 3 op Netflix

De jonge helden uit het DC-universum komen weer in actie. In het derde seizoen keren ze na de dood van Jason terug naar Gotham City. Omdat Batman wat belangrijkers te doen heeft krijgen ze de verantwoordelijkheid om de stad te beschermen. Dick Grayson en zijn vrienden slaan de handen ineen om de strijd aan te gaan met nieuwe vijanden. Het personage Jonathan Crane (Scarecrow) maakt zijn debuut en ook The Joker laat zijn schaduw zien in dit seizoen.

Zet Titans op je kijklijst

Woensdag 8 december

Welcome to Earth op Disney+

Will Smith was altijd al aanstekelijk enthousiast, maar gaat nu voor National Geographic op Disney+ nog een stapje verder tijdens zijn reis naar de verste uithoeken van de aarde. Hij bezoekt actieve vulkanen, waagt zich in de diepte van de oceaan en bezoekt gletsjers en woestijnen. De serie werd geregisseerd door Darren Aronofsky (Black Swan), die ook de documentaireserie One Strange Rock maakte met Will Smith als verteller.

Zet Welcome to Earth op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Dos (Two) op Netflix

In de Spaanse thriller Dos worden twee vreemden wakker in hetzelfde bed in een onbekende kamer. Ze zijn letterlijk onafscheidelijk, want hun buiken blijken aan elkaar te zijn genaaid. Het tweetal probeert zo goed en zo kwaad als het kan uit te vinden wie hiervoor verantwoordelijk is. Maar hoe langer het duurt, hoe verdachter ze elkaar vinden. 

Zet Dos op je kijklijst

Vrijdag 10 december

The Unforgivable op Netflix

Sandra Bullock en Netflix waren eerder in Bird Box al een gouden combinatie. Wordt het misdaaddrama The Unforgivable de volgende kijkhit? Ruth Slater (Sandra Bullock) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ze heeft twintig jaar achter de tralies gezeten voor de moord op een politieagent en wil nu haar leven weer oppakken. Ze keert terug naar het huis waar het gebeurde en ontdekt dat daar inmiddels andere mensen wonen, het echtpaar Ingram (Vincent D'Onofrio en Viola Davis). Ook zal Ruth al snel merken dat niet iedereen blij is met haar vrijlating.

Zet The Unforgivable  op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Tiger King: The Dog Antle Story op Netflix

Netflix geeft de gekte van Tiger King een staartje met de driedelige documentaire Tiger King: The Doc Antle Story, over een van de engere types uit de documentaireserie. Ogenschijnlijk is Doc Antle de wat excentrieke eigenaar van een goed lopend dierenpark met grote katachtigen en andere exotische dieren. Het eerste seizoen van Tiger King maakte echter duidelijk dat Doc ook nog andere hobby's heeft en zich graag omringt met jonge vrouwen die hij ernstig in hun vrijheid beperkt. 

Zet Tiger King: The Doc Antle Story op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Mocro Maffia: Meltem op Videoland

Voordat komend jaar seizoen vier van Mocro Maffia te zien is, presenteert Videoland deze week de losstaande korte film Meltem, waarin we kennis maken met een nieuw personage. De Turks-Nederlandse Meltem verdient haar geld via creditcardfraude. Het lukt haar aardig om onopgemerkt te blijven, maar haar gokverslaafde vader is een voortdurende bron van zorgen. Wanneer hij geld leent bij de organisatie van Paus komt hij in de problemen.

Zet Mocro Maffia: Meltem op je kijklijst

Vrijdag 10 december

The Expanse - seizoen 6 op Amazon Prime Video

Het doek valt voor The Expanse, de ambitieuze sf-serie  van Prime Video. In het zesde en laatste seizoen gaat de bemanning van de Rocinante de confrontatie aan met Marco Inaros. Deze opstandige fanaticus heeft een eigen vloot van oorlogsschepen verzameld en dreigt de aarde vanuit de ruimte te bombarderen. Ook komt er een nieuwe macht in het spel, afkomstig van een van de werelden voorbij de Ring.

Zet The Expanse op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Encounter op Amazon Prime Video

Riz Ahmed, die op Prime Video een geweldige rol speelde als dove drummer in Sound of Metal, speelt in de nieuwe film Encounter de rol van marinier Malik. Hij ontdekt dat er een buitenaardse insecten-invasie gaande is en dat de halve wereldbevolking al besmet is. Malik zet alles op alles om zijn twee jonge zoontjes te redden maar moet ze daarvoor eerst weg zien te krijgen van zijn ex en haar nieuwe echtgenoot. 

Zet Encounter op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Christmas Again op Disney+

In deze kindervariant van Groundhog Day moet de elfjarige Rowena (Scarlett Estevez) haar kerstdag steeds weer opnieuw beleven, totdat ze de ware kerstgedachte heeft omarmd. Dat klinkt als de hel op aarde, maar is leuk bedoeld in deze nieuwe kinderfilm van Disney.

Zet Christmas Again op je kijklijst

Zaterdag 11 december

Inspector Koo op Netflix

Voormalig politieagente Koo Kyung-yi is in de veertig, drinkt te veel, slaapt te weinig en onderzoekt verzekeringsclaims voor de kost. Dan komt ze op het spoor van een seriemoordenaar die het laat lijken alsof haar slachtoffers door een ongeval om het leven zijn gekomen. Is 'inspecteur' Koo slim genoeg om haar te snappen? Je ziet het in deze nieuwe komische misdaadserie uit Zuid-Korea.

Zet Inspector Koo op je kijklijst

Maandag 13 december

Chapelwaite op Ziggo Movies & Series

Na de tragische dood van de moeder van een gezin vestigen haar echtgenoot en hun kinderen zich in een plaatsje in Maine, waar een duistere familiegeschiedenis hen achtervolgt. Adrien Brody speelt de hoofdrol in deze tiendelige horrorserie naar het verhaal 'Jerusalem's Lot' van Stephen King.

Zet Chapelwaite op je kijklijst

Mocro Maffia: Meltem

Misdaad | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Unforgivable

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie