Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en SkyShowtime

Series | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Ga je deze week lekker huiveren met Smile, of probeer je de Nederlandse fantasy-comedy Panduloria? De streamingdiensten pakken weer uit met voor elk wat wils.

Dinsdag 21 maart

Resurrection op SkyShowtime

Met een gestructureerd en gedisciplineerd bestaan probeert Margaret een duister geheim uit haar verleden weg te drukken. Als er echter iemand van vroeger weer opduikt, verliest ze langzaam de controle over haar leven. Deze bijzondere film begint als een psychologische thriller, maar langzaam krijgt de horror de overhand. Rebecca Hall en Tim Roth spelen echt briljante hoofdrollen. 

Woensdag 22 maart

Cidade invisível seizoen 2 op Netflix

In het eerste seizoen van Cidade invisível ontdekte de Braziliaanse detective Eric tijdens een moordonderzoek dat er een wereld bestaat van mythische wezens die gewoonlijk niet door mensen worden opgemerkt. In dit tweede seizoen stuit hij op nog meer mysterie en wezens die hij nog niet kende.

Woensdag 22 maart

El reino seizoen 2 op Netflix

In het tweede seizoen van deze Argentijnse politieke thrillerserie komt het tot een heftige confrontatie tussen pastor Emilio Vázquez Pena en Tadeo Vázquez. Er volgt een epische strijd tussen goed en kwaad.

Woensdag 22 maart

Waco: American Apocalypse op Netflix

In 1993 ontstond er een bloederig vuurgevecht tussen de Amerikaanse autoriteiten en de sekte van David Koresh. Koresh runde jarenlang de sekte Branch Davidians in Texas en vond dat hij de enige echte messias was. Nadat de politie wilde onderzoeken of er illegale wapens op het terrein van de sekte waren, ging het volledig mis. Er volgde een 51 dagen durende belegering, met een dramatische afloop. Waco: American Apocalypse maakt gebruik van niet eerder getoonde FBI-opnames en getuigenissen van de sekteleden.

Woensdag 22 maart

Lauchhammer - Tod in der Lausitz op Netflix

In de ARD-serie Lauchhammer - Tod in der Lausitz wordt het lichaam van het zeventienjarige schoolmeisje Ramona gevonden. Het is aan rechercheur Mark Briegand om de zaak op te lossen. Hij gaat terug naar zijn geboortedorp in de regio Lausitz - een gebied op de grens van Duitsland, Polen en Tsjechië - waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen verleden.

Woensdag 22 maart

Panduloria op Prime Video

Georgina Verbaan, Henry van Loon, Jennifer Hoffman, Emilio Guzman, Alex Klaassen en nog veel meer acteurs spelen de belangrijkste rollen in Panduloria. In deze komische fantasyserie wordt vooral veel vergaderd door het Gilde van de Gulden Draeck, een gezelschap van avonturiers dat ongelooflijk veel meemaakt. Vanuit de herberg van waarin ze vergaderen, vertrekken ze elke week naar een ver gebergte, moeras of bos, op zoek naar magische objecten of legendarische schatten.

Woensdag 22 maart

Smile op SkyShowtime

Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon, de dochter van Kevin) is psychiater op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Haar leven wordt op z'n kop gezet wanneer een verwarde en doodsbange jonge vrouw binnenkomt die naar eigen zeggen wordt achtervolgd door een doodenge glimlachende demon die haar wil vermoorden. Het meisje blijkt gelijk te hebben, en vervolgens krijgt Rose zelf ook te maken met de griezelige grijns. Heeft haar laatste uur geslagen? Smile is een heel effectieve, goed geacteerde horrorfilm met een verrassende climax die niet teleurstelt.

Donderdag 23 maart

Furies op Netflix

We zien niet zo vaak Vietnamese series of films voorbij komen op Netflix, maar deze martial arts actiefilm klinkt veelbelovend. Furies is een prequel van het Vietnamese bioscoopsucces Furie (Hai phuong) en volgt een taaie martial arts-wreekster die een drietal vrouwen traint voor een oorlog met een bende vrouwenhandelaren in het Saigon van de jaren 90.  De trailer belooft flink veel actie en geweld.

Donderdag 23 maart

The Night Agent op Netflix

Peter Sutherland is een onbeduidende FBI-agent met een geestdodende baan in een kelder van het Witte Huis. Hij bemant een telefoon voor spionnen die nooit rinkelt, totdat hij op een nacht de doodsbange Rose Larkin aan de lijn krijgt. Ze is geen spion maar een burger die voor een techbedrijf werkt en wier oom en tante zijn vermoord. Peter en Rose ontdekken een complot en moeten samen op de vlucht. Naast Gabriel Basso en Luciane Buchanan in de hoofdrollen zie je in deze actieserie ook de voor een Oscar genomineerde Hong Chau (The Whale) in een kleinere rol. 

Vrijdag 24 maart

Biz kimden kaciyorduk Anne? op Netflix

Onder valse namen leiden een moeder en dochter een leven op de vlucht. Ze zien iedereen als een mogelijke bedreiging en verkassen van het ene hotel naar het andere, maar waarvoor zijn ze op de loop? Sommige vragen kunnen maar beter niet worden gesteld in deze spannende Turkse miniserie naar het boek van Peridan Hagden, met een hoofdrol voor Melisa Sözen.

Vrijdag 24 maart

Soy Georgina seizoen 2 op Netflix

Georgina Rodriguez dankt haar beroemdheid aan haar relatie met voetballer Cristiano Ronaldo en aan haar achterwerk, dat haar op Instagram miljoenen volgers opleverde. In de serie Soy Georgina probeert ze te laten zien dat ze eigenlijk ook maar gewoon een mens is. Na een traumatisch jaar voor Georgina moest er nog een tweede seizoen komen, dat je deze week op Netflix kunt zien. 

Vrijdag 24 maart

Love Is Blind seizoen 4 op Netflix

In Love is Blind proberen mannen en vrouwen verliefd te worden en doen ze een aanzoek zonder dat ze elkaar hebben gezien. Het gaat in deze datingshow strikt om persoonlijkheid. Niet echt natuurlijk, want alle deelnemers zijn knap, maar het idee is leuk. Bovendien leverden de vorige seizoenen toch al wat gelukkige stellen op. Seizoen 4 zie je deze week.

Vrijdag 24 maart

Up Here op Disney+

Vlak voor het aanbreken van het nieuwe millennium woont het jonge koppel Lindsay en Miguel (Mae Whitman en Carlos Valdes) in New York. Maar zijn ze ook echt gelukkig? Door herinneringen, angsten, kleine stemmetjes, obsessies en fantasieën dreigt alles in het honderd te lopen. Een romantische comedyserie met veel muziek. 

Vrijdag 24 maart

Perfect Addiction op Prime Video

MMA-trainer Sienna ontdekt dat haar vriend en bokskampioen Jax haar heeft bedrogen met haar eigen zus. Om wraak te nemen besluit ze de enige man te trainen die de kampioen van de troon kan stoten: zijn aartsvijand Kayden.  Tienerfilm naar het young adult-boek van Claudia Tan.

Maandag 27 maart

Succession seizoen 4 op HBO Max

Na het einde van The Last of Us voelde de maandag een beetje leeg, maar gelukkig komt HBO Max over de brug met hetv vierde en laatste seizoen van Succession. In het derde seizoen beleefde de machtsstrijd in Waystar Royco, het familiebedrijf van de familie Roy, een zinderend hoogtepunt. De grote baas Logan Roy (Brian Cox) zette zijn kinderen, die de erfenis al hoopten te verdelen, op een verrassende manier buitenspel. Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Kendall (Jeremy Strong) beraden zich in het laatste seizoen op een tegenzet, waarvoor ze in zee gaan met Logans zakelijke vijanden.

Smile

Horror | film | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Panduloria

Komedie | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie