Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Prime Video en Apple TV+

Series | 9 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Disney+ komt deze week met een nieuwe Marvel-serie met een kersttintje, en ook bij de andere streamingdiensten is het kerst wat de klok slaat. Horrorliefhebbers kijken naar de nieuwste Halloween-film, Halle Berry schittert in haar eerste zelf geregisseerde film en voor de fans van de Beatles is er een unieke documentaire van Peter Jackson.

Woensdag 24 november

Hawkeye op Disney+

Deze nieuwe Marvel-serie op Disney+ belooft heel leuk te worden. De Avenger Clint Barton alias Hawkeye (Jeremy Renner) wil eigenlijk alleen maar kerst vieren met zijn gezin, maar wordt ingehaald door zijn verleden en meegesleurd in een avontuur vol spanning en actie. Gelukkig heeft hij veel steun aan de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld), een fan die hij onder zijn hoede neemt. Disney+ zet deze week de eerste twee afleveringen voor je klaar, daarna is er elke woensdag een nieuwe.

Zet Hawkeye op je kijklijst

Woensdag 24 november

Hanna - seizoen 3 op Amazon Prime Video

De serie naar de gelijknamige film uit 2011 begint deze week aan zijn derde en laatste seizoen op Amazon Prime Video. Hanna volgt tiener Hanna (Esmé Creed-Miles), die na lange tijd te zijn opgejaagd de rollen omkeert. Samen met haar medestanders wil ze wraak nemen op Utrax, de geheime organisatie die haar heeft opgeleid tot huurmoordenaar. 

Zet Hanna op je kijklijst

Woensdag 24 november

Prince Charming - seizoen 2 op Videoland

In een nieuw seizoen van de datingshow gaat de 28-jarige Chris op zoek naar de ware liefde. Er zijn individuele dates en groepsactiviteiten voor Chris en de twaalf deelnemers, die verblijven in een luxueus palazzo in Italië.

Zet Prince Charming op je kijklijst

Woensdag 24 november

True Story op Netflix

Komiek Kevin Hart kiest de laatste tijd vaak serieuze rollen. In de nieuwe miniserie True Story speelt hij een versie van zichzelf. De succesvolle stand-upkomiek Kid bezoekt zijn geboorteplaats Philadelphia en komt er weer in contact met zijn oudere broer (Wesley Snipes). Samen beleven ze een avond die behoorlijk uit de hand loopt, en als de politie erbij betrokken raakt kan dat grote gevolgen hebben voor Kids carrière.

Zet True Story op je kijklijst

Woensdag 24 november

A Boy Called Christmas / Een jongen met de naam Kerstmis op Netflix

In een magisch land moet de jonge Nikolas (Henry Lawfull) met zijn pratende muis op zoek naar zijn vader. Deze kerstfilm naar het kinderboek van Matt Haig zit vol met bekende sterren, onder wie Jim Broadbent (Paddington), Sally Hawkins (The Shape of Water), Maggie Smith (Downton Abbey) en onze eigen Michiel Huisman. Het is een spektakel vol special effects, en geschikt voor het hele gezin.

Zet A Boy Called Christmas op je kijklijst

Woensdag 24 november

Bruised op Netflix

MMA-vechter Jackie Justice (Halle Berry) heeft de sport jaren geleden verlaten, en niet op een prettige manier. Dan weet haar manager en vriend haar te boeken in een undergroundgevecht. Ze trekt ermee de aandacht van een bokspromotor die haar weer een leven in de ring belooft. Met Bruised maakt hoofdrolspeelster Barry ook haar debuut als regisseur.

Zet Bruised op je kijklijst

Donderdag 25 november

The Beatles: Get Back op Disney+

Regisseur Peter Jackson trekt zes uur uit voor een documentaire over de totstandkoming van het laatste Beatles-album. Hij gebruikte het beeldmateriaal dat in 1970 werd geschoten voor een documentaire, en sluit af met het beroemde concert op het dak van het platenlabel in Londen. De drie afleveringen verschijnen op donderdag, vrijdag en zaterdag op Disney+. 

Zet The Beatles: Get Back op je kijklijst

Vrijdag 26 november

A Castle for Christmas op Netflix

Als dit geen hit gaat worden deze kerst, weten wij het ook niet meer. De Amerikaanse bestsellerauteur Sophie reist naar Schotland, waar ze het kasteel van een knorrige hertog wil kopen. Zoals dat gaat in romantische kerstkomedies is hun aanvankelijke ontmoeting nogal stroef, maar groeien de hoofdpersonen langzaam naar elkaar toe. De hoofdrollen zijn voor Brooke Shields (The Blue Lagoon) en Cary Elwes (The Princess Bride).

Zet A Castle for Christmas op je kijklijst

Vrijdag 26 november

'Twas the Fight Before Christmas op Apple TV+

Het lijkt het verhaal van een comedy, maar 'Twas the Fight Before Christmas is echt een documentaire. Jeremy Morris leeft voor Kerstmis en versiert zijn huis dan ook uitbundig. Als hij verhuist naar een nieuwe buurt, zijn Jeremy's nieuwe buren niet zo blij met zijn uitstalling. Ze proberen een stokje te steken voor het spektakel, maar dat maakt Jeremy alleen maar strijdlustiger. 

Zet 'Twas the Fight Before Christmas op je kijklijst

Zondag 28 november

Nisser op Netflix

Om samen een knusse kerst te vieren huurt een gezin een huisje op een afgelegen Deens eiland. Daar blijkt een vreemde religieuze gemeenschap te wonen die heeft leren leven met de gevaarlijke wezens in het bos. Deze elfen zijn helemaal niet zo vriendelijk en onschuldig als de wezens uit de sprookjesboeken. Deze Deense tienerserie geeft een grimmige draai aan kerst.

Zet Nisser op je kijklijst

Hawkeye

Actie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Beatles: Get Back

Muziek | informatief | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie