Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze week nieuw op Netflix, Disney Plus, Videoland en Prime Video

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op de streamingdiensten? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Maandag 26 oktober

The undoing op Ziggo

De miniserie gaat over Grace Fraser (Nicole Kidman), een succesvolle therapeut die op het punt staat haar eerste boek uit te brengen. Grace leidt een zeer bevoorrecht leven, samen met haar man Jonathan (Hugh Grant). Maar wanneer Jonathan verdwijnt en er allemaal vreselijke onthullingen naar boven komen, moet Grace helemaal opnieuw beginnen.

Zet The undoing op je kijklijst

 

Woensdag 28 oktober 

Nobody sleeps in the woods tonight op Netflix

Poolse film over een groep aan technologie verslaafde tieners die moet afkicken in een offline-kamp, maar de gevaren die gevaren die zich aldaar in de bossen schuilhouden, zijn veel enger dan Facebook en Twitter samen.


Holidate op Netflix

Kerstfilm waarin Sloane (Emma Roberts) single is. Daar heeft ze geen problemen mee, maar de rest van de familie wel. Jackson (Luke Bracey) heeft hetzelfde probleem en dus besluiten ze elkaars nepdate te zijn zodat ze de feestdagen zonder gezeur door komen. En die regeling houden ze de rest van het jaar, tijdens alle andere feestdagen, vol.

Zet Holidate op je kijklijst 


Vrijdag 30 oktober

Truth seekers op Amazon Prime Video

Truth Seekers is een serie over een groepje excentrieke types dat zich parttime bezighoudt met het onderzoeken van een dodelijke samenzwering tegen de mensheid. Dat klinkt komisch en zo is het ook bedoeld, want Truth Seekers is een Amazon Prime Original comedy.

Zet Truth seekers op je kijklijst


His house op Netflix

Horrorfilm over een jong koppel dat vlucht uit oorlogsgebied Zuid-Soedan. Ze komen terecht in een klein dorpje in Engeland, maar daar blijkt het veel enger te zijn dan in het oorlogsgebied waar ze vandaan komen. 

Zet His house op je kijklijst


The Mandalorian seizoen 2 op Disney+

Er is nog niet al te veel bekend over dit tweede seizoen van de Star Wars-spin off. Disney wil alleen dit kwijt: 'The Mandalorian en het kind zetten hun reis voort. Ze nemen het op tegen vijanden, maken vrienden terwijl ze moeten zien te overleven in een gevaarlijk heelal in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactic Empire.'

Zet The mandalorian op je kijklijst


Dinsdag 3 november 

Liar seizoen seizoen 2 op Videoland 

Serie waarin Lerares Laura Nielson (Joanne Froggatt) niet zeker weet of ze weer wil gaan daten. Dan ontmoet ze de beroemde chirurg Andrew Earlham (Ioan Gruffudd). Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken en er volgt een date met grote gevolgen. Drie weken na zijn verdwijning wordt het lichaam van Andrew in de moerassen van Kent aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf.

Zet Liar op je kijklijst 

Vergeet niet te stemmen op de Guidinc. Streaming Video Awards. 

Stem hier!