Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+ en Prime Video

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Op Amazon Prime Video gaat deze week de spannende nieuwe tienerserie Panic van start. Op Netflix zie je onder meer de langverwachte terugkeer van Lucifer, en op Disney+ kun je kijken naar de serie The Teacher over een affaire tussen een lerares en een leerling.

Woensdag 26 mei

Nail Bomber: Manhunt op Netflix

In 1999 werd Londen op drie achtereenvolgende weekends opgeschrikt door bomexplosies. De spijkerbommen gingen af op openbare plekken en maakten veel slachtoffers onder de beoogde doelwitten: zwarte Britten, immigranten uit Bangladesh en de homogemeenschap. Er vielen drie doden en meer dan 140 gewonden. De politie vermoedde een dader uit extreemrechtse hoek en begon een race tegen de klok om een volgende bomaanslag te voorkomen. In deze true crime documentaire komen slachtoffers, nabestaanden en rechercheurs aan het woord.

Donderdag 27 mei

Blue Miracle op Netflix

Om hun weeshuis te redden van de financiële afgrond besluit begeleider Omar (Jimmy Gonzales) met drie weesjongens mee te doen aan een viswedstrijd met een grote geldprijs. Ze hebben natuurlijk wel een boot nodig, en daarom gaan ze in zee met oude rot Wade (Dennis Quaid), de eigenaar van een aftandse visboot. Dit positieve drama is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Zou het goed aflopen?

Zet Blue Miracle op je kijklijst

Ragnarok - seizoen 2 op Netflix

In het eerste seizoen van de Noorse Netflix-original Ragnarok ontdekte de schijnbaar doodgewone scholier Magne (David Stakston) dat er een strijd gaande is tussen goden en reuzen, en dat het einde der tijden misschien wel nabij is. Magne heeft zelf een belangrijke rol te spelen in de uitkomst van de strijd, want alles wijst erop dat hij de reïncarnatie is van Thor. In seizoen twee gaat de strijd tegen de reuzen verder, en hoe zit het eigenlijk met Magnes broer Laurits?

Zet Ragnarok op je kijklijst

Vrijdag 28 mei

Panic op Amazon Prime Video

In de kleine Amerikaans plaats Carp is bijzonder weinig te beleven. De leerlingen die hun middelbareschooldiploma hebben gehaald spelen daarom een gevaarlijk spel, genaamd Panic. Wie de uitdaging wint krijgt de kans om uit het plaatsje te ontsnappen, maar de risico's zijn bijzonder groot. De nieuwe Amazon-serie Panic is gebaseerd op het gelijknamige young adult-boek van Lauren Oliver.

Lucifer - seizoen 5, deel 2 op Netflix

Eindelijk! Netflix besloot het vijfde seizoen van Lucifer in tweeën te hakken, maar deze week kun je zien hoe het verder gaat. In de acht laatste afleveringen van het seizoen laat God (Dennis Haysbert) van zich horen en keert Tom Ellis terug als de duivelse bareigenaar Lucifer en zijn tweelingbroer Michael. Aflevering tien belooft een heel speciale te worden: een zwart-wit musicalepisode die zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren veertig. Een zesde en laatste seizoen van Lucifer zit in de planning.

Zet Lucifer op je kijklijst

The Kominsky Method - seizoen 3 op Netflix

In het derde en laatste seizoen van The Kominsky Method moet acteercoach Sandy Kominsky (Michael Douglas) afscheid nemen van zijn beste vriend Norman (Alan Arkin). Daarmee valt er een groot gat in de serie, maar er staan nieuwe acteurs klaar om dat te vullen. Zo wordt de gastrol van Kathleen Turner als Sandy's ex-vrouw Roz uitgebreid en zijn er gastoptredens van Morgan Freeman en regisseur Barry Levinson.

Zet The Kominsky Method op je kijklijst

A Teacher op Disney+ / Star

Docent Claire (Kate Mara) is niet erg gelukkig in haar huwelijk en zoekt naar iemand bij wie ze haar gevoelens kwijt kan. Dat blijkt de zeventienjarige Eric te zijn (Nick Robinson), een van haar leerlingen. Natuurlijk blijft de relatie tussen de lerares en de leerling niet zonder gevolgen. De tiendelige serie A Teacher is te zien op Star bij Disney+.

Zet A Teacher op je kijklijst

Rebel op Disney+ / Star

Je kent Erin Brockovich natuurlijk van de gelijknamige film met Julia Roberts. Het leven van de échte Erin - een Amerikaanse activiste en mediapersoonlijkheid - vormde de inspiratie voor de serie Rebel, die je kunt zien op Star bij Disney+. Katey Sagal (Peggy Bundy uit Married... with Children) speelt de onverschrokken advocate zonder opleiding die zich inzet voor mensen die haar juridische hulp nodig hebben.

Zet Rebel op je kijklijst

Zaterdag 29 mei

The Kitchen op Netflix

The Kitchen was een van de films die door de coronacrisis een beetje onopgemerkt bleef. In deze misdaadfilm spelen Melissa McCarthy, Elisabeth Moss en Tiffany Haddish de vrouwen van Ierse gangsters die in de jaren zeventig de dienst uitmaken in de New Yorkse wijk Hell's Kitchen. Als hun echtgenoten gearresteerd worden, moeten de dames de organisatie voortzetten. 

Zet The Kitchen op je kijklijst

Zondag 30 mei

Ava op Amazon Prime Video

Nog een film die je in de bios moest missen door de coronamaatregelen. In de actiefilm Ava speelt Jessica Chastain een huurmoordenares die over de hele wereld vuile klusjes opknapt voor een geheime organisatie. Als een van haar opdrachten totaal verkeerd loopt, is opeens haar eigen leven in gevaar. Andere rollen worden gespeeld door Colin Farrell en John Malkovich.

Zet Ava op je kijklijst

Ragnarok

Fantasy | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie