Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (31 juli t/m 6 augustus)

Series | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Deze week zie je de langverwachte terugkeer van de geplaagde chefkok Carmen Berzatto in The Bear op Disney+. SkyShowtime komt met het eigenzinnige Bupkis van Pete Davidson en Prime Video pakt uit met de nieuwe serie The Lost Flowers of Alice Heart.

Dinsdag 1 augustus

UNTOLD: Jake Paul the Problem Child op Netflix

Jake Paul werd bekend als influencer, kreeg miljoenen volgers op YouTube én de reputatie van onruststoker. Inmiddels is hij een carrière begonnen als bokser en kennen we hem als het vriendje van de Nederlandse schaatser Jutta Leerdam. Een nieuwe aflevering van UNTOLD vertelt zijn verhaal.

Dinsdag 1 augustus

2nd Chance op Netflix

Richard Davis is de bedenker van het moderne kogelvrije vest, een uitvinding die ontelbare levens heeft gered. Deze bizarre docu laat zien hoe Davis hiervoor zijn eigen leven keer op keer in de waagschaal stelde.

Dinsdag 1 augustus

Insecure op Netflix

Het is een beetje gek, maar de HBO-serie Insecure is vanaf deze week te zien op Netflix als onderdeel van een deal die HBO maakte met andere streamingdiensten. Hoe dan ook: deze sympathieke serie geeft een kijkje op de vriendschap tussen twee moderne zwarte vrouwen in hedendaags Amerika. Issa Rae bedacht de serie en speelt de hoofdrol.

Dinsdag 1 augustus

The Tourist seizoen 1 op HBO Max

Helemaal nieuw is hij niet, maar de bejubelde serie The Tourist zie je vanaf deze week ook op HBO Max. Een naamloze man wordt door een vrachtwagen van de weg wordt gereden en verliest zijn geheugen bij de crash. Hij gaat op zoek naar het hoe en waarom, en belandt in een wespennest van misdaad, bedrog en geweld.

Woensdag 2 augustus

Operacja: Soulchatcher op Netflix

In deze Poolse actiefilm wordt een huursoldaat ingeschakeld om een wapen te bemachtigen dat mensen verandert in meedogenloze moordenaars. Wanneer zijn eigen broer slachtoffer wordt van het wapen is de maat vol en zint hij op wraak.

Woensdag 2 augustus

Mark Cavendish: Never Enough op Netflix

De carrière van Mark Canvendish is er een vol pieken en dalen, wat wel toepasselijk is voor een profwielrenner. Deze documentaire geeft een overzicht van de opkomst, ondergang en opmerkelijke comeback van de Britse sporter.

Woensdag 2 augustus

Poisened: The Dirty Truth about Your Food op Netflix

We gaan er meestal vanuit dat alles wat we in de supermarkt kopen veilig is om te eten. Deze documentaire plaatst daar wat vraagtekens bij. Het is een weliswaar een Amerikaans verhaal, maar is het bij ons veel beter?

Woensdag 2 augustus

The Bear seizoen 2 op Disney+

Carmen Berzatto is terug en heeft het ambitieuze plan om de broodjeszaak van zijn  familie te transformeren tot een echt goed restaurant. Natuurlijk gaat dat gepaard met veel hectiek en tegenslagen. Hou je vast voor de briljante aflevering zes - een flashback naar een kerstdiner van vijf jaar geleden - want die gaat Emmy's winnen!

Woensdag 2 augustus

Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney+

Voor de derde en laatste keer komen Peter Quill - Skylord voor vrienden -  en zijn maten in actie om de Melkweg te redden. Het voortbestaan van de bonte groep Marvel-helden hangt aan een zijden draadje. 

Donderdag 3 augustus

Heartstopper seizoen 2 op Netflix

Nick, Charlie en hun vrienden keren terug voor een nieuw seizoen vol romantiek in deze lbht-hit van Netflix. De tieners hebben zich over hun aarzeling heen gezet en verdiepen hun relatie. In de eerste aflevering zit een zoenscène van tien minuten en daarmee is meteen de toon gezet!

Donderdag 3 augustus

Zom 100: Bucket List of the Dead op Netflix

Gebaseerd op de gelijknamige manga-stripreeks vertelt deze Japanse horrorfilm het verhaal van de 24-jarige kantoorwerker Akira Tendo. Zijn saaie leven wordt een stuk spannender als Tokio wordt getroffen door een biologisch wapen dat mensen in zombies verandert.

Donderdag 3 augustus

Las ultimas horas de Mario Biondo op Netflix

Een jaar na zijn  huwelijk met de bekende Spaanse tv-presentator Raquel Sánchez-Silva kwam cameraman Mario Biondo onder mysterieuze omstandigheden om het leven. Deze true crime docuserie duikt in de onopgeloste zaak en onthult nieuwe feiten.

Donderdag 3 augustus

Exit seizoen 3 op NPO Plus

Gaat het verwerpelijke viertal uit deze Noorse dramaserie ooit hun verdiende loon krijgen? Je ziet het in dit derde en laatste seizoen.  De steenrijke Adam, Henrik, William en Jeppe wanen zich onaantastbaar, maar een wraakzuchtige ex is niet te onderschatten.

Vrijdag 4 augustus

Fatal Seduction seizoen 2 op Netflix

Hoe gaat het verder met de vreemdgaande professor Nandi, haar echtgenoot Leonard en minnaar Jacob? Het eerste seizoen van deze erotische Zuid-Afrikaanse serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Deze week zijn er eindelijk nieuwe afleveringen.

Vrijdag 4 augustus

Bupkis seizoen 1 op SkyShowtime

De lamlendige komiek / bad boy Pete Davidson gebruikte zijn eigen leven op Staten Island als inspiratie voor deze meesterlijke comedyserie. In de bijrollen komen heel wat bevriende acteurs opdraven, met Edie Falco (The Sopranos) als Petes moeder en Joe Pesci als zijn geweldige opa. Deze wi je zien!

Vrijdag 4 augustus

The Lost Flowers of Alice Heart op Prime Video

De negenjarige Alice verliest haar ouders in een mysterieuze brand. Ze gaat bij oma June wonen op haar bloemenboerderij. Daar ontdekt Alice dat haar familie vele geheimen met zich meedraagt. Naar het boek van Holly Ringland en met een hoofdrol voor Sigourney Weaver.

Vrijdag 4 augustus

About My Father op Prime Video

Acteur Sebastian Maniscalco maakte een comedy, gebaseerd op zijn eigen leven met zijn vader. Die wordt in de ze film vertolkt door Robert de Niro, die deze maand tachtig wordt. Als Sebastian zijn Amerikaanse vriendin voorstelt aan zijn Italiaanse familie, volgt er een grote cultuurclash.

Vrijdag 4 augustus

Holding op NPO Plus

De Noord-Ierse acteur Conleth Hill, die je kent als Varys uit Game of Thrones, speelt de rol van de ongemotiveerde politieagent PJ Collins in deze misdaadserie. Als er in zijn plaatsje een dood lichaam opduikt, heeft Collins eindelijk een echte zaak te pakken.

Vrijdag 4 augustus

The Control Room op NPO Plus

In deze driedelige misdaadthriller werkt Gabe Maver als centralist in een alarmcentrale. Op een dag krijgt hij een oproep van een vrouw die zegt dat ze een moord heeft gepleegd. Verontrustend is dat ze precies lijkt te weten wie hij is.