Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Apple TV+ en SkyShowtime

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Wat ga jij kijken met Pasen? Musicalliefhebbers kunnen smullen van een tweede seizoen van Schmigadoon! en voor fans van Grease is er de nieuwe serie Rise of the Pink Ladies. Maar ook als je niet zo dol bent op musicals is er genoeg moois: de nieuwe Netflix-series Beef en Transatlantic, bijvoorbeeld.

Dinsdag 4 april op Viaplay

Camino

Regitze wordt na het overlijden van haar moeder herenigd met haar vader Jan. De laatste wens van haar moeder was dat Regitze en Jan samen de Camino gaan lopen, de oude bedevaartroute naar Santiago de Compostella. 260 kilometer wandelen met haar vader is wel het laatste waar Regitze zin in heeft, maar natuurlijk heeft moeder het zo bedacht om de twee weer dichter bij elkaar te brengen in dit Deense comedydrama.

Woensdag 5 april op Disney+

The Good Mothers

In dit waargebeurde verhaal nemen drie vrouwen uit een Italiaanse misdaadfamilie het op tegen de beruchte ‘Ndrangheta mafia. Ze krijgen hulp van openbaar aanklager Ana Colace, die het vermoeden heeft dat de misdaadclan alleen aan het wankelen kan worden gebracht via hun vrouwen. Deze zesdelige misdaadserie is een Italiaans-Britse coproductie.

Woensdag 5 april op Disney+

The Pope Answers

Wat zou jij de paus vragen als je hem persoonlijk kon spreken? Tien jongeren van over de hele wereld krijgen die unieke kans in een persoonlijk gesprek met paus Franciscus. Zo vragen ze aandacht voor de problemen en ontwikkelingen die hun generatie bezighoudt.

Woensdag 5 april op Disney+

Schmigadoon!

In het eerste seizoen belandden Melissa en Josh (Cecily Strong en Keegan-Michael Key) in het magische plaatsje Schmigadoon in de wereld van de klassieke Hollywoodmusical. Eigenlijk is dat heel goed bevallen. Daarom gaan ze in seizoen twee opnieuw op zoek naar Schmigadoon, maar dit keer komen ze terecht in een nieuw tijdperk van de musical, vol seks en geweld. Deze comedyserie is een feest voor de musicalliefhebber.

Woensdag 5 april op Netflix

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now

Lewis Capaldi groeide in korte tijd uit tot een superster, maar Lewis is nou niet bepaald een standaard popster. De documentaire How I’m Feeling Now laat zien hoe de Schot omgaat met zijn nieuwverworven roem. Wat een film over de totstandkoming van zijn nieuwe album had moeten worden werd een portret van een jonge gast die veel druk voelt door zijn roem en mentale gezondheid. Lewis Capaldi heeft last van paniekaanvallen en lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette.

Woensdag 5 april op Netflix

Public Enemy: Book of Revelation

In het tweede seizoen van deze Waalse misdaadserie gaat Chloé Muller verder met haar onderzoek naar een mysterieuze kindermoordenaar, bekend als de Speelgoedmaker. Dit keer krijgt ze hulp van Guy Béranger, de hoofdverdachte uit het eerste seizoen. De serie Public Enemy is losjes gebaseerd op de kindermoorden van Marc Dutroux die België in de jaren 90 schokten.

Woensdag 5 april op Netflix

Colors of Love

Nadat Taylor Harris (Jessica Lowndes) haar baan verliest gaat ze op bezoek bij haar broer Craig, die nog in hun geboorteplaats Forest Ridge in Montana woont. Onderweg gaat Taylors auto stuk en ontmoet ze Joel Sheenan (Chad Michael Murray), die flink rijk is geworden in Californië en besloot terug te keren naar Forest Ridge om het dorp te helpen. Hij heeft het Graff Hotel gekocht van Craig en wil meer toeristen naar Forest Ridge te lokken. Uiteraard gaat Joel een grote rol spelen in het leven van Taylor. Romantisch drama voor de liefhebbers.

Donderdag 6 april op Netflix

Kwestie van geduld

Chef-kok Monica (Barbara Sloesen) heeft samen met haar vriend Bastiaan en vriendin Gaby een hip restaurant in Amsterdam. Wanneer ze de kans krijgt een groter pand te betrekken, moet ze terug naar haar geboortedorp in Limburg om daar haar aandeel in het landgoed van haar overleden ouders in handen te krijgen. Oude liefde Sjeffie (Frans Dam) is mede-eigenaar van het landgoed en natuurlijk slaat de vonk weer over. Romantiek met een Limburgs tintje, compleet met muziek van Rowwen Hèze.

Donderdag 6 april op Netflix

Beef

Danny Cho (Steven Yeun uit The Walking Dead) is een chagrijnige aannemer bij wie de zaken slecht gaan. Amy Lau (Ali Wong) is een selfmade ondernemer met een geweldig leven. De paden van deze twee tegenpolen kruisen elkaar als ze betrokken raken bij een knetterende verkeersruzie. Gedurende de tien afleveringen van de comedyserie Beef gaat die vete hun hele leven beheersen en raken hun levens steeds meer met elkaar verstrengeld. 

Donderdag 6 april op Videoland

The Way to Paradise

Rechtenstudent Najib (Aziz Akazim) is een ambitieuze jongen uit de Amsterdamse wijk Slotervaart. Hij verliest alle houvast wanneer zijn criminele oudere broer (Chems Eddine Amar) door de politie wordt afgevoerd. Najib belandt in een identiteitscrisis en zet steeds radicalere stappen in dit Nederlandse misdaaddrama.

Vrijdag 7 april op Apple TV+

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker

Boris Becker maakte tijdens en na zijn carrière nogal een zooitje van zijn leven. In de tweedelige documentaire Boom! Boom! The World vs. Boris Becker vertelt hij er zelf alles over. In december werd Boris Becker gedeporteerd vanuit Engeland naar zijn geboorteland Duitsland, na een straf van acht maanden wegens belastingontduiking. De makers van Boom! Boom! The World vs. Boris Becker spraken de Duitser, die al op zijn zeventiende Wimbledon won, tot vlak voor zijn veroordeling. 

Vrijdag 7 april op Disney+

Tiny Beautiful Things

Het huwelijk van Clare Pierce (Kathryn Hahn) hangt aan een dun draadje, haar eigen tienerdochter spreekt haar niet meer en haar werk als schrijfster is volledig opgedroogd. Dan wordt ze gevraagd om een adviescolumn te schrijven. Terwijl haar eigen leven uit elkaar dondert maakt Clare carrière als Dear Sugar. Gebaseerd op de bestseller van Cheryl Strayed.

Vrijdag 7 april op Netflix

Transatlantic

De schrijver van Unorthodox maakte voor Netflix een serie over het waargebeurde oorlogsverhaal van de Amerikaan Varian Fry, die duizenden Joden vanuit Marseille hielp ontsnappen naar het neutrale Spanje. Op 4 augustus 1940 stapte de 32-jarige Fry op een vliegtuig van New York naar Marseille met heel veel geld en een lijst met 200 namen van belangrijke intellectuelen die vastzaten in het door Duitsland bezette Frankrijk en in sommige gevallen op het punt stonden om door de Duitsers te worden gedeporteerd. Transatlantic is gebaseerd op het boek The Flight Portfolio van Julie Orringer. 

Vrijdag 7 april op Netflix

Jusqu'ici tout va bien

Als een nieuwslezer haar broer probeert te beschermen tegen vervolging, zorgt ze er onbedoeld voor dat haar familie het doelwit wordt van een drugsbaron. Opeens staat haar leven volledig op z'n kop en heeft ze een schuld van anderhalf miljoen euro bij de crimineel. Deze Franse misdaadserie heeft een luchtige ondertoon. 

Vrijdag 7 april op Netflix

Chupa

De dertienjarige Alex (Evan Whitten) gaat voor het eerst in zijn leven naar Mexico om daar zijn familie te ontmoeten. Ter plekke worden hij en zijn nichtje en neefjes vrienden met een jonge chupacabra. En dat dier blijkt helemaal niet het angstaanjagende wezen te zijn uit de verhalen. Alex neemt het op zich om Chupa te beschermen tegen wetenschapper Richard Quinn (Christian Slater), die snode plannen met het dier heeft. Fantasierijke film voor het hele gezin. 

Vrijdag 7 april op Prime Video

On a Wing and a Prayer

Vliegtuigpassagier Doug White (Dennis Quaid) probeert een vliegtuig veilig te laten landen nadat de piloot onverwacht overlijdt tijdens de vlucht. Hij probeert  zijn  familie te redden voor onoverkomelijk gevaar. Een waargebeurd verhaal over geloof en overleven, dus ideaal kijkvoer tijdens Pasen voor het hele gezin.

Vrijdag 7 april op SkyShowtime

Grease: Rise of the Pink Ladies

Het verhaal van deze serie uit het Grease-universum speelt zich af op de middelbare school Rydell High, vier jaar voordat John Travolta en Olivia Newton-John er hun beroemde romance beleefden. Jane (Marisa Davila), Olivia (Cheyenne Isabel Wells), Cynthia (Ari Notartomaso) en Nancy (Tricia Fukuhara) zijn buitenbeentjes die besluiten de tijd van hun leven te hebben op hun eigen manier. Ze richten de groep The Pink Ladies op en daarmee baren de stoere dames behoorlijk wat opzien in de brave jaren vijftig. 

Zaterdag 8 april op Netflix

Divorce Attorney Shin

Shin Sung-han heeft zich omgeschoold van pianist tot echtscheidingsadvocaat. Samen met twee vrienden van de middelbare school opent hij een kantoor en werkt hij zich te pletter voor zijn cliënten. Deze luchtige serie uit Zuid-Korea is gebaseerd op de gelijknamige webtoon.

Zaterdag 8 april op Netflix

Hunger

Na Boiling Point en The Menu is Hunger opnieuw een film over zenuwslopende toestanden in de keuken van een toprestaurant. In deze Thaise thriller wordt de jonge talentvolle Aoy gescout in het noedelrestaurant van haar ouders. Of ze zich maar even wil melden in het beste restaurant van Thailand. Daar komt ze terecht onder de vleugels van chef-kok Paul (Peter Nopachai Chaiyanam), die er een niet al te zachtzinnige werkwijze op nahoudt. 

Grease: Rise of the Pink Ladies

Musical | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Schmigadoon!

Komedie | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie