Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 29 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week kijk je op Netflix naar Red Notice, de duurste film die de streamingdienst ooit heeft gemaakt. Naast dat spektakel zijn er natuurlijk ook nog andere nieuwe films en series, met een vleugje reality, romantiek, drama en misdaad. Leuk voor op je kijklijst!

Dinsdag 9 november

Swap Shop - Dash for Cash

In een nieuwe eigen realityserie volgt Netflix de makers van een radioprogramma op het platteland van Tennessee. Hun programma is een soort Marktplaats op de radio, waarin luisteraars attent worden gemaakt op koopjes en tweedehands schatten als oude auto's, strips en andere verzamelobjecten. Swap Shop volgt naast de programmamakers ook de luisteraars. 

 

Woensdag 10 november

Happiness Ever After

Vijf jaar geleden werd de Zuid-Afrikaanse romcom Happiness Is a Four-Letter Word dankzij Netflix een wereldwijde hit. De hoofdrolspelers Khanyi Mbau, Renate Stuurman en Namnitha Ben-Mazwi keren nu terug in een gloednieuw vervolg. De vriendinnen uit Johannesburg zijn nog steeds op zoek naar de ware liefde en naar zichzelf. In Happiness Ever After ontmoeten ze nieuwe relatiekandidaten en twijfelen ze over oude vlammen.

 

Woensdag 10 november

Gentefied - seizoen 2

Deze feelgoodserie volgt het wel en wee van een aantal jonge latino's in Los Angeles, die zien hoe hun buurt langzaam wordt ingenomen door rijke blanke stadsgenoten. In het nieuwe seizoen is de opa van Erik opeens spoorloos: hij blijkt te zijn opgepakt en omdat hij geen papieren heeft wacht hem een enkele reis terug naar Mexico. Samen met zijn neef Chris zet Erik alles op alles om te voorkomen dat 'Pops' wordt uitgezet.

Zet Gentefied op je kijklijst

 

Woensdag 10 november

Passing

Voor haar regiedebuut verfilmde actrice Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona) het boek 'Passing' van Nella Larsen, dat stamt uit de jaren 1920. De zwarte Irene Redfield (Tessa Thompson) is getrouwd met een arts en komt na jaren haar vriendin Clare Bellew (Ruth Negga) weer tegen. Clare heeft een relatief lichte huid en kan met een beetje make-up doorgaan voor blank. Ze blijkt te zijn getrouwd met een blanke en rijke, maar racistische man. De film is geschoten in zwart-wit. 

Zet Passing op je kijklijst

 

Woensdag 10 november

Animal

Netflix neemt een duik in de wildernis met een gloednieuwe natuurdocumentaireserie vol spectaculaire beelden van over de hele wereld. Geniet van leeuwen, kangoeroes, dolfijnen en andere fascinerende beesten. Het commentaar werd ingesproken door bekende acteurs als Andy Serkis, Rebel Wilson, Bryan Cranston en Pedro Pascal.

 

Donderdag 11 november

7 prisioneiros

De achttienjarige Mateus wil wat extra geld verdienen voor zijn arme familie op het platteland en gaat aan de slag op een vuilnisbelt in São Paulo, waar hij werkt voor opzichter Luca. Dan belandt Mateus samen met enkele andere jongens in de gevaarlijke wereld van de mensenhandel. Luca wordt vertolkt door Rodrigo Santoro, een bekend gezicht uit onder andere de serie Westworld en de film 300.

 

Vrijdag 12 november

Red Notice

Het budget van deze actiefilm wordt geschat op 160 tot 200 miljoen dollar. Daarvan gaat 20 miljoen naar Dwayne Johnson, 20 miljoen naar Gal Gadot en dan steekt de derde hoofdrolspeler Ryan Reynolds vast ook nog een aardig bedrag in zijn zak. De rest van al die miljoenen zie je op het scherm in de vorm van vette stunts, exotische locaties en heftige special effects. Het verhaal draait om een gewaagde kraak, waardoor het pad van een FBI-agent (Johnson) kruist met dat van twee rivaliserende dieven (Gadot en Reynolds).

Zet Red Notice op je kijklijst

 

Red Notice

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Passing

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie