Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

Wat heeft Netflix allemaal voor ons in petto deze week? Enge horror, een kinderprogramma met Michelle Obama, komedie en piraten. Genoeg te zien dus!

Woensdag 10 maart

Caïd seizoen 1

Franck, een maker van muziekvideo's, krijgt het lumineuze idee krijgt om drugsdealer Tony te gaan volgen voor zijn nieuwe project. Tony is een wannabe rapper, dus het past enigszins in het straatje van Franck. Maar hij ontdekt al vrij snel dat Tony nogal onvoorspelbaar is, net als de bendes in het Zuiden van Frankrijk. En zo komt de naïeve filmmaker midden in een bloederige bende-oorlog terecht die hij vastlegt met zijn camera.

Zet Caïd op je kijklijst

Vrijdag 12 maart 

YES DAY

Allison en Carlos zeggen -zoals zoveel ouders- vaak 'nee' tegen ideeën van hun kinderen. Vooral omdat die ideeën vaak heel slecht zijn. Maar omdat ze inmiddels een beetje van zichzelf balen, besluiten ze het roer om te gooien. Ze gaan een etmaal lang 'ja' zeggen. En dat levert spannende taferelen op. Jennifer Garner speelt een van de hoofdrollen. 

Vrijdag 12 maart 

The one

The one speelt zich af in de nabije toekomst waar wetenschappers ontdekken dat iedereen een gen heeft dat perfect matched met het gen van een specifiek ander persoon. Diegene is de persoon met wie je hoort samen te zijn, maakt niet uit welke sekse, geloof, lijftijd of woonplek hij of zij heeft. Rebecca (Hannah Ware) is de ambitieuze CEO van MatchDNA. James is (Dimitri Leonidas) is de beste vriend van Rebecca en mede-oprichter van het bedrijf. Hij vertrok net toen MatchDNA succesvol wordt, maar alleen Rebecca weet waarom.

Zet The One op je kijklijst

Zondag 14 maart 

The Blacklist seizoen 7

13 maart verscheen seizoen 8 al op Videoland, maar Netflix-abbonnees krijgen nu pas seizoen 7 van The blacklist om te streamen. In dit seizoen is Raymond Reddington (James Spader) ontvoerd door Katarina Rostova. Liz doet er alles aan om hem te vinden. 

Zet The Blacklist op je kijklijst

Maandag 15 maart

The Lost Pirate Kingdom

In de documentaireserie The lost pirate kingdom wordt het verhaal van de echte 'pirates of the Caribbean' verteld. En de voice over in de trailer klinkt heel bekend. Dat is natuurlijk de enige echte David Attenborough, die zich normaal beperkt tot natuurdocumentaires maar zich nu in de gevaarlijke wereld van de piraten beweegt. Piraten als de gemene Charles Vane die het had voorzien op Engelse en Franse schepen en bij elkaar zo'n 2,3 miljoen dollar bij elkaar stal. Of de stoere vrouwelijke Ierse piraat Anne Bonny. En natuurlijk de allerbekendste piraat: Blackbeard. 

Dinsdag 16 maart 

Waffles & Mochi

Kinderserie met Michelle Obama als vriendelijke eigenaar van een supermarkt die twee poppen, Waffles & Mochi, helpt bij het verwezenlijken van hun culinaire dromen. 

Woensdag 17 maart 

Operation Varsity Blues

Veel geld? Dan krijg je een plek op een top-universiteit. Zo ging het er tot voor kort aan toe op Amerikaanse universiteiten. En daar maakten beroemdheden gebruik van. De documentaire Operation Varsity Blues legt het hele schandaal bloot. Desperate housewives-actrice Felicity Huffman en Lori Loughlin uit Full house verdwenen er zelfs een tijdje voor achter de tralies. Zij en nog veel meer rijke stinkerds kochten een plekje op goede universiteiten voor hun kroost. En dat mag helemaal niet. 

Zet Operation Varsity Blues op je kijklijst 


Woensdag 17 maart
 

Relic

Kay en haar moeder zijn niet erg hecht maar wanneer Edna ineens vermist raakt, gaan Kay en haar dochter Sam (Bella Heathcote) natuurlijk wel meteen op zoek in de bosrijke omgeving van het huis. Na een tijdje duikt Edna weer op, maar ze wil niet zeggen wat er is gebeurd. Moeder Edna lijkt sowieso niet meer de oude en Kay en Sam vermoeden dat ze Alzheimer heeft. En langzamerhand beginnen ze ook te denken dat iets in het huis Edna beheerst. Relic is wat ze 'slow burn horror' noemen. Een film die langzaam toewerkt naar het vernietigende einde.