Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week keert Sandra Bullock terug op Netflix in de nieuwe film The Unforgivable. Verder is er weer een nieuwe lading kerstfilms, zoals het vervolg op De familie Claus, en nóg meer Tiger King met het onthullende portret van een van de hoofdpersonages.

Maandag 6 december

Voir

Regisseur David Fincher (Fight Club, Zodiac) maakte een eerbetoon aan de cinema met deze reeks visuele essays. In de serie komen enkele van de beroemdste films ooit gemaakt voorbij, vertellen makers wat deze klassiekers zo bijzonder maakt en wat een film voor iemand persoonlijk kan betekenen. In de trailer zie je onder meer 2001: A Space Odyssey, Jaws en Amadeus voorbij komen.

Zet Voir op je kijklijst

Dinsdag 7 december

De familie Claus 2

Na het grote succes van De familie Claus kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze kerst keren alle bekende gezichten (zoals Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk en Josje Huisman) weer terug in deze kerstfilm voor kinderen. Dit keer gaan Jules en zijn opa Noël - beter bekend als de Kerstman - samen aan de slag. Als Jules een brief vindt van een meisje dat als cadeau wenst dat haar ouders weer bij elkaar komen, wil hij er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. 

Zet De familie Claus 2 op je kijklijst

Woensdag 8 december

Titans - seizoen 3

De jonge helden uit het DC-universum komen weer in actie. In het derde seizoen keren ze na de dood van Jason terug naar Gotham City. Omdat Batman wat belangrijkers te doen heeft krijgen ze de verantwoordelijkheid om de stad te beschermen. Dick Grayson en zijn vrienden slaan de handen ineen om de strijd aan te gaan met nieuwe vijanden. Het personage Jonathan Crane (Scarecrow) maakt zijn debuut en ook The Joker laat zijn schaduw zien in dit seizoen.

Zet Titans op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Anónima

In deze Mexicaanse tienerserie zet een verkeerd gestuurd sms'je heel wat in beweging. Vale en Alex komen via een uitwisseling van anonieme berichtjes met elkaar in gesprek, raken bevriend en worden zelfs verliefd op elkaar, terwijl ze geen idee hebben met wie ze in gesprek zijn. Wat gaat er gebeuren wanneer ze ontdekken dat ze elkaar in het dagelijks leven al kennen?

Zet Anónima op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Dos (Two)

In de Spaanse thriller Dos worden twee vreemden wakker in hetzelfde bed in een onbekende kamer. Ze zijn letterlijk onafscheidelijk, want hun buiken blijken aan elkaar te zijn genaaid. Het tweetal probeert zo goed en zo kwaad als het kan uit te vinden wie hiervoor verantwoordelijk is. Maar hoe langer het duurt, hoe verdachter ze elkaar vinden. 

Zet Dos op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Back to the Outback

De dieren die een hoofdrol spelen in deze Australische animatiefilm zijn niet echt aaibaar.  Het gaat om een giftige slang, een eng uitziende bergduivelhagedis, een harige spin en een schorpioen. Allemaal dromen ze van een leven buiten de dierentuin, waar ze de liefde en aandacht krijgen die ze nu missen en waar ze niet worden gezien als monsters. Er zit dus maar één ding op: ontsnappen.

Zet Back to the Outback op je kijklijst

Vrijdag 10 december

The Unforgivable

Sandra Bullock en Netflix waren eerder in Bird Box al een gouden combinatie. Wordt het misdaaddrama The Unforgivable de volgende kijkhit? Ruth Slater (Sandra Bullock) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ze heeft twintig jaar achter de tralies gezeten voor de moord op een politieagent en wil nu haar leven weer oppakken. Ze keert terug naar het huis waar het gebeurde en ontdekt dat daar inmiddels andere mensen wonen, het echtpaar Ingram (Vincent D'Onofrio en Viola Davis). Ook zal Ruth al snel merken dat niet iedereen blij is met haar vrijlating.

Zet The Unforgivable  op je kijklijst

Vrijdag 10 december

Tiger King: The Dog Antle Story

Netflix geeft de gekte van Tiger King een staartje met de driedelige documentaire Tiger King: The Doc Antle Story, over een van de engere types uit de documentaireserie. Ogenschijnlijk is Doc Antle de wat excentrieke eigenaar van een goed lopend dierenpark met grote katachtigen en andere exotische dieren. Het eerste seizoen van Tiger King maakte echter duidelijk dat Doc ook nog andere hobby's heeft en zich graag omringt met jonge vrouwen die hij ernstig in hun vrijheid beperkt. 

Zet Tiger King: The Doc Antle Story op je kijklijst

Zaterdag 11 december

Inspector Koo

Voormalig politieagente Koo Kyung-yi is in de veertig, drinkt te veel, slaapt te weinig en onderzoekt verzekeringsclaims voor de kost. Dan komt ze op het spoor van een seriemoordenaar die het laat lijken alsof haar slachtoffers door een ongeval om het leven zijn gekomen. Is 'inspecteur' Koo slim genoeg om haar te snappen? Je ziet het in deze nieuwe komische misdaadserie uit Zuid-Korea.

Zet Inspector Koo op je kijklijst

Maandag 13 december

David en de kerstelfjes (Dawid i Elfy)

Een overwerkte elf houdt het voor gezien. Hij loopt weg uit de werkplaats van de Kerstman en gaat naar de bewoonde wereld. Daar sluit hij vriendschap met de jonge David, die het dit jaar met kerst niet makkelijk heeft. Een Poolse kerstfilm voor jonge kijkers.

Zet David en de kerstelfjes op je kijklijst

The Unforgivable

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

De familie Claus 2

Komedie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie