Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 15 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Het is de stilte voor de storm. De komende tijd komt er veel moois uit op Netflix, maar deze week is het nog rustig met slechts een handvol releases.

Woensdag 5 januari

Rebelde seizoen 1

Een remake van een populaire Mexicaanse telenovela. De serie volgt de leerlingen van een exclusieve kostschool Elite Way, waar het zoals de naam al doet vermoeden een behoorlijk elitaire toestand is. Er is ook een programma om kinderen uit armere milieus een kans te geven zich te ontplooien. Een stel muzikaal begaafde kids richt de band RBD op. Niet iedereen is trouwens even blij met de komst van armeluiskinderen op de chique school. De geheimzinnige organisatie La Logia probeert hen weg te jagen.

Woensdag 5 januari 

4 Metà

Italiaanse romcom waarin wordt onderzocht of zielsverwantschap wel bestaat. En dus laat de film vier stellen telkens in verschillende samenstelling verliefd worden. 

Donderdag 6 januari

El Paramo

In de 19de eeuw woont een gezin in een afgelegen hut. Buiten loert een kwaadaardig beest dat zich met hun angst voedt en hun onderlinge familieband op de proef stelt. De jonge Diego is de enige die zijn moeder van het beest en van haarzelf kan redden. Deze Spaanse horrorfilm is het filmdebuut van schrijver en regisseur David Casademunt.

Donderdag 6 januari

The Club seizoen 1B

Vorige maand stond het eerste deel van de Turkse serie The Club op Netflix en nu volgt het tweede gedeelte waarin de 32-jarige Matilda in de jaren vijftig van de vorige eeuw vrij komt na een gevangenisstraf. Ze wil een relatie met haar tienerdochter opbouwen maar die heeft schulden bij de eigenaar van een nachtclub in Istanbul en om daar vanaf te komen moet Matilda in de club werken.

Vrijdag 7 januari

Mother/Android

In deze sf-film leven mensen samen met androïden (een robot die op een mens lijkt). Maar de androïden hebben geen zin meer om als slaven van de mensen te fungeren en beginnen een oorlog. Hun doel: de mensheid helemaal uitroeien. De hoogzwangere Georgia (Chloë Grace Moretz) en haar vriend Sam (Algee Smith) proberen nog voor de bevalling naar Boston, te reizen omdat dat de enige plek is waar de mensen nog wat te vertellen hebben. Maar daarvoor moeten ze wel door No Man’s Land reizen, en dat is een gebied vol androïden.

Rebelde

Komedie | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Mother/Android

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie