Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Jij hoeft je met Pasen niet te vervelen, want Netflix stort deze week weer een verse lading series en films uit. Hou je van een grillige comedy, dan is de gloednieuwe serie Beef een aanrader. Ben je meer van de waargebeurde historische verhalen, probeer dan eens Transatlantic. En ook romantiekhebbers komen deze week op Netflix aan hun trekken.

Woensdag 5 april

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now

Lewis Capaldi groeide in korte tijd uit tot een superster, maar Lewis is nou niet bepaald een standaard popster. De documentaire How I’m Feeling Now laat zien hoe de Schot omgaat met zijn nieuwverworven roem. Wat een film over de totstandkoming van zijn nieuwe album had moeten worden werd een portret van een jonge gast die veel druk voelt door zijn roem en mentale gezondheid. Lewis Capaldi heeft last van paniekaanvallen en lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette.

Woensdag 5 april

Public Enemy: Book of Revelation

In het tweede seizoen van deze Waalse misdaadserie gaat Chloé Muller verder met haar onderzoek naar een mysterieuze kindermoordenaar, bekend als de Speelgoedmaker. Dit keer krijgt ze hulp van Guy Béranger, de hoofdverdachte uit het eerste seizoen. De serie Public Enemy is losjes gebaseerd op de kindermoorden van Marc Dutroux die België in de jaren 90 schokten.

Woensdag 5 april

Colors of Love

Nadat Taylor Harris (Jessica Lowndes) haar baan verliest gaat ze op bezoek bij haar broer Craig, die nog in hun geboorteplaats Forest Ridge in Montana woont. Onderweg gaat Taylors auto stuk en ontmoet ze Joel Sheenan (Chad Michael Murray), die flink rijk is geworden in Californië en besloot terug te keren naar Forest Ridge om het dorp te helpen. Hij heeft het Graff Hotel gekocht van Craig en wil meer toeristen naar Forest Ridge te lokken. Uiteraard gaat Joel een grote rol spelen in het leven van Taylor. Romantisch drama voor de liefhebbers.

Donderdag 6 april

Kwestie van geduld

Chef-kok Monica (Barbara Sloesen) heeft samen met haar vriend Bastiaan en vriendin Gaby een hip restaurant in Amsterdam. Wanneer ze de kans krijgt een groter pand te betrekken, moet ze terug naar haar geboortedorp in Limburg om daar haar aandeel in het landgoed van haar overleden ouders in handen te krijgen. Oude liefde Sjeffie (Frans Dam) is mede-eigenaar van het landgoed en natuurlijk slaat de vonk weer over. Romantiek met een Limburgs tintje, compleet met muziek van Rowwen Hèze.

Donderdag 6 april

Beef

Danny Cho (Steven Yeun uit The Walking Dead) is een chagrijnige aannemer bij wie de zaken slecht gaan. Amy Lau (Ali Wong) is een selfmade ondernemer met een geweldig leven. De paden van deze twee tegenpolen kruisen elkaar als ze betrokken raken bij een knetterende verkeersruzie. Gedurende de tien afleveringen van de comedyserie Beef gaat die vete hun hele leven beheersen en raken hun levens steeds meer met elkaar verstrengeld. 

Vrijdag 7 april

Transatlantic

De schrijver van Unorthodox maakte voor Netflix een serie over het waargebeurde oorlogsverhaal van de Amerikaan Varian Fry, die duizenden Joden vanuit Marseille hielp ontsnappen naar het neutrale Spanje. Op 4 augustus 1940 stapte de 32-jarige Fry op een vliegtuig van New York naar Marseille met heel veel geld en een lijst met 200 namen van belangrijke intellectuelen die vastzaten in het door Duitsland bezette Frankrijk en in sommige gevallen op het punt stonden om door de Duitsers te worden gedeporteerd. Transatlantic is gebaseerd op het boek The Flight Portfolio van Julie Orringer. 

Vrijdag 7 april

Jusqu'ici tout va bien

Als een nieuwslezer haar broer probeert te beschermen tegen vervolging, zorgt ze er onbedoeld voor dat haar familie het doelwit wordt van een drugsbaron. Opeens staat haar leven volledig op z'n kop en heeft ze een schuld van anderhalf miljoen euro bij de crimineel. Deze Franse misdaadserie heeft een luchtige ondertoon. 

Vrijdag 7 april

Chupa

De dertienjarige Alex (Evan Whitten) gaat voor het eerst in zijn leven naar Mexico om daar zijn familie te ontmoeten. Ter plekke worden hij en zijn nichtje en neefjes vrienden met een jonge chupacabra. En dat dier blijkt helemaal niet het angstaanjagende wezen te zijn uit de verhalen. Alex neemt het op zich om Chupa te beschermen tegen wetenschapper Richard Quinn (Christian Slater), die snode plannen met het dier heeft. Fantasierijke film voor het hele gezin. 

Zaterdag 8 april

Divorce Attorney Shin

Shin Sung-han heeft zich omgeschoold van pianist tot echtscheidingsadvocaat. Samen met twee vrienden van de middelbare school opent hij een kantoor en werkt hij zich te pletter voor zijn cliënten. Deze luchtige serie uit Zuid-Korea is gebaseerd op de gelijknamige webtoon.

Zaterdag 8 april

Hunger

Na Boiling Point en The Menu is Hunger opnieuw een film over zenuwslopende toestanden in de keuken van een toprestaurant. In deze Thaise thriller wordt de jonge talentvolle Aoy gescout in het noedelrestaurant van haar ouders. Of ze zich maar even wil melden in het beste restaurant van Thailand. Daar komt ze terecht onder de vleugels van chef-kok Paul (Peter Nopachai Chaiyanam), die er een niet al te zachtzinnige werkwijze op nahoudt. 

Beef

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Transatlantic

Drama | serie | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie