Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 8 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week houdt Netflix het nogal rustig wat betreft de hoeveelheid nieuwe titels die het op ons afvuurt, maar de de films en series die wel komen, mogen er zijn. Just say yes met Yolanthe Cabau bijvoorbeeld.

Vrijdag 2 april

Just Say Yes 

Yolanthe Cabau speelt in deze romantische komedie Lotte die gedumpt wordt door haar irritante verloofde Alex (Juvat Westendorp). Er zit niets anders op dan in te trekken bij haar vervelende zus (Noortje Herlaar) die ook nog eens haar eigen verloving met Lotte’s Baas John (Edwin Jonker) aankondigt en de bruiloftsplannen van Lotte kaapt. Het enige lichtpuntje is haar collega Chris (Jim Bakkum). 

Zet Jest Say Yes op je kijklijst

Vrijdag 2 april

Concrete Cowboy

Idris Elda als cowboy in New York. Waarom niet? Idris speelt Harp, een lid van de Fletcher Street Urban Riding Club, een groep mensen die paard rijdt in Philadelphia. Harp heeft ook nog een zoon van wie hij vervreemd is. En Cole (Lucas uit Stranger things) komt bij hem inwonen. Maar echt klikken doet het niet tussen vader en zoon. 

Zet Concrete Cowboy op je kijklijst

Vrijdag 2 april 

The Serpent 

The Serpent gaat over de Frans/Vietnamese seriemoordenaar Charles Sobhraj die in de jaren zeventig minstens 10 en misschien wel 24 backpackers in Zuid-Oost Azië vermoordde. Ook een Nederlands stel werd slachtoffer van Sobhraj. Mede dankzij de Nederlandse diplomaat in Thailand, Herman Knippenberg, liep Sobhraj uiteindelijk tegen de lamp. Maar ook na zijn arrestatie was de wereld nog lang niet af van deze seriemoordenaar.

Zet The Serpent op je kijklijst

Woensdag 7 april 

Snabba Cash

Snabba cash (snel geld) gaat over Leya, een ambitieuze alleenstaande moeder die geld nodig heeft om haar bedrijf succesvol te maken. Omdat ze vlot 1,5 miljoen nodig heeft, maakt Leya de fatale fout het geld te lenen in de onderwereld van Stockholm.

Zet Snabba Cash op je kijklijst