Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze week is het tijd voor de Nederlandse original Forever Rich! En er is veel meer. Wat dacht je van Britney vs Spears en de spannende Deense misdaadserie Kastanjemanden

Dinsdag 28 september

Attack of the Hollywood Clichés!

Mensen die op hun dooie akkertje weglopen terwijl achter hen een heel gebouw ontploft? Vrouwen die een sprintje trekken op naaldhakken? Hollywoodfilms zitten vol cliché's en acteur Rob Lowe maakte daar de special Attack of the Hollywood Chlichés! over. In de special zien we een heleboel filmklassiekers en ook nog een hele lading Hollywoodsterren, scriptschrijvers, filmkenners en recensenten die hun licht laten schijnen over rare of controversiële Hollywood chlichés die filmmakers telkens maar weer van stal halen.  

Dinsdag 28 september

Britney vs Spears

In Britney vs Spears onderzoeken regisseur Erin Lee Carr en journalist Jenny Eliscu hoe het zo is gekomen dat vader Jamie al dertien jaar alles in het leven van zijn dochter bepaalt. Ex-medewerkers doen in deze docu ook een boekje open. 

Zet Britney vs Spears op je kijklijst

Woensdag 29 september 

Sounds Like Love

Sounds Like Love (Fuimos Canciones) is gebaseerd op een boek van Elisabet Benavent en speelt zich af in Madrid. María Valverde speelt de hoofdrol als Maca, een onhandige dertiger die een stom baantje heeft als assistente van een soort Anna Wintour en die het geluk in de liefde maar niet kan vinden. Ooit was ze gelukkig met Leo, maar dat ging nogal op een pijnlijke manier uit. Maca denkt dat ze over de breuk heen is, maar dan komt ze Leo weer tegen.

Woensdag 29 september

Kastanjemanden

De Deense serie begint met de ontdekking van het lichaam van een jonge vrouw in een speeltuintje in een rustige buitenwijk van Kopenhagen. De vrouw is op brute wijze aan haar einde gekomen en mist een hand. Wat het extra eng maakt is het poppetje gemaakt van kastanjes en tandenstokers dat bij het lichaam ligt. Aan de ambitieuze rechercheur Naia Thulin (Danica Curcic) de schone taak om de zaak met haar nieuwe partner Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard) op te lossen.

Zet Kastanjemanden op je kijklijst 

Woensdag 29 september

No One Gets Out Alive

Ambar (Cristina Rodlo) zorgde jarenlang in Mexico voor haar zieke moeder, maar ze wil meer uit het leven halen en verhuist naar de Verenigde Staten. Ze komt illegaal in Cleveland aan, zonder veel geld en kleren, maar. Ambar vindt een baantje en huurt een goedkope kamer van Red (Marc Menchaca) in een zowat verlaten pension. Zou het leven haar alsnog toe gaan lachen? Nee hoor, in het pension is namelijk een hele enge kelder. 

Zet No One Gets Out Alive op je kijklijst

Donderdag 30 september

Love 101 seizoen 2

In het Istanboel van 1999 werkt een stel scholieren zich regelmatig in de problemen. Gelukkig kunnen ze altijd rekenen op de steun van hun favoriete lerares. Als deze dreigt uit te Istanboel verhuizen, verzinnen ze een sluw plan om hun beschermengel niet te verliezen. Ze proberen hun juf te koppelen een iemand in de stad. In het tweede seizoen van deze Turkse tienerserie zetten de leerlingen nieuwe stappen op weg naar de volwassenheid.

Zet Love 101 op je kijklijst

Vrijdag 1 oktober

Seinfeld 9 seizoenen

Het gaat om in totaal 180 afleveringen van de Amerikaanse cultserie over Jerry Seinfeld en zijn vrienden George Constanza, Elaine Benes, Cosmo Kramer. En natuurlijk de gehate Newman. Netflix hoopt dat Seinfeld net zo'n succes wordt voor de streamingdienst als Friends dat is. 

Zet Seinfeld op je kijklijst

Vrijdag 1 oktober

The Guilty

Jake Gyllenhaal speelt Joe Bayler, een politieman die dienst heeft bij de alarmcentrale. Joe zit er met tegenzin, hij mag de straat niet op in afwachting van een rechtszaak. En dus handelt hij alle 112-telefoontjes chagrijnig en snel af, totdat hij wordt gebeld door een jonge vrouw die in paniek is. Ze wordt ontvoerd. Aan Joe de moeilijke taak om haar te redden.

Zet The Guilty op je kijklijst

Vrijdag 1 oktober

Diana the Musical

Deze Netflix-special werd vorig jaar opgenomen in een lege zaal in het Longacre Theater in Manhattan. Tot nu toe heeft niemand de musical kunnen zien, dus het wordt een grote verrassing. Al geeft de trailer al het een en ander weg.

Zet Diana the Musical op je kijklijst

Vrijdag 1 oktober

Colonia Dignidad

Een sekte van Duitse christenen met een charismatische, manipulatieve leider vestigt een kolonie in Chili en ontwikkelt zich tot een steunpilaar van de dictatuur van Pinochet. En zoals dat gaat bij sekten, vergrijpt leider Paul Schäfer zich aan de leden. Hij maakt seksueel misbruik van ze, dwingt ze te werken en waant zich een tweede Adolf Hitler. In deze documentaire vertellen voormalige volgers hoe het eraan toe ging. 

Zet Colonia Dignidad op je kijklijst

Vrijdag 1 oktober

Blackspace 

In deze Israëlische miniserie  komt rechercheur Rami Davidi (Guri Alfi) in actie na een schietpartij op zijn oude middelbare school. Zijn eerste gedachte is dat er een terroristische aanslag heeft plaatsgevonden, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Zou het kunnen dat hij de daders binnen de school moet zoeken, en wat heeft de geheime chat-app van de leerlingen met de schietpartij van doen?

Zet Blackspace op je kijklijst

Oats Studios

Serie experimentele korte science fiction films van de Zuid-Afrikaanse regisseur Neill Blomkamp.

The Killing seizoen 1 t/m 3

The Killing (Forbrydelsen) was vanaf 2007 een enorme hit, net als hoofdrolspeelster Sarah Lund (Sofie Gråbøl) en haar gebreide truien, die trouwens afkomstig waren van de Faeröer Eilanden. In de politieserie moest de weinig vrolijke Sarah samen met collega Jan Meyer de verkrachting van en de moord op een negentienjarig meisje onderzoeken. Daarbij kwamen ze terecht in allerlei politieke verwikkelingen.

Zet The Killing op je kijklijst

Zaterdag 2 oktober

Forever Rich

Nederlandse original waarin Richie (Jonas Smulders) op het punt staat de grootste rap-artiest van Nederland te worden. Maar vlak voor een belangrijk optreden wordt hij door een groep gewapende en gemaskerde tieners beroofd van zijn pronkjuweel; een peperduur horloge. De beelden van de vernederende beroving gaan viraal, en Richie dreigt alles te verliezen. Wat volgt is een koortsachtig kat-en-muisspel waarin hij in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn imago te herstellen. 

Zet Forever Rich op je kijklijst

 

 

Forever Rich

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Kastanjemanden

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie