Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze week nieuw op Netflix

Series | 26 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de laatste week van het jaar pakt Netflix nog even stevig uit. Je ziet er de nieuwe Harlan Coben-verfilming Stay Close, de Oscarkanshebber The Lost Daughter en als klap op de vuurpijl een gloednieuw seizoen van Cobra Kai!

Maandag 27 december

Death to 2021

Na het rotjaar 2020 kon 2021 alleen maar beter worden... dachten we. Dat pakte helaas wat anders uit, maar er is ook goed nieuws: de makers van Death to 2020 vonden ook dit jaar weer genoeg materiaal voor een hilarische oudejaarsspecial. In de terugblik op het waardeloze jaar 2021 zijn tal van bekende sterren te zien. Ook Diane Morgan is terug als de niet al te snuggere Gemma Nerrick, die aan het online daten gaat. 

Lees meer over Death to 2021

Woensdag 29 december

Crime Scene: The Times Square Killer

Het tweede seizoen van Crime Scene zoomt in op de Times Square Killer, een seriemoordenaar die eind jaren zeventig toesloeg in het hartje van New York. De maniak had het voorzien op de sekswerkers die in die tijd volop voorhanden waren in het verlopen stukje van de stad rond Times Square. De moordenaar werd ook wel bekend als de Torso Killer, omdat hij zijn slachtoffers ontleedde.

Dit zijn de tien beste true crime documentaires om nu te streamen

Woensdag 29 december

Folk med ångest (Anxious People)

Na een mislukte bankroof sluit de overvaller zich op in een huis met een makelaar, twee IKEA-verslaafden, een zwangere vrouw, een depressieve miljonair en een kinky konijn. De politie zit met de handen in het haar. Deze komische Zweedse miniserie is gebaseerd op een boek van de populaire schrijver Fredrik Backman, die doorbrak met het eveneens verfilmde 'En man som heter Ove' ('Een man die Ove heet'). 

Dol op Scandinavische series? Kijk eens naar deze tien toptitels op Netflix

Donderdag 30 december

Kitz

In deze spannende Duitse serie reist een stel rijke tieners uit München af naar Kitzbühel voor het feest van het jaar. De lokale serveerster Lisi (Sofie Eifertinger) wil ook graag zijn waar het gebeurt, en daar heeft ze een speciale reden voor. Een jaar geleden werd haar broer Joseph verliefd op de ogenschijnlijk perfecte Vanessa, en kort daarna stierf hij. Lisi gelooft niet in een ongeluk en wil uitzoeken wat er is gebeurd met Joseph.

Tien Duitse topseries om direct te streamen

Vrijdag 31 december

Stay Close

Weer een nieuwe Harlan Coben-verfilming op Netflix. De onopvallende moeder Megan (Cush Jumbo) heeft haar wilde jaren al een tijdje achter zich gelaten, maar wordt op een dag geconfronteerd met haar verleden. Haar pad kruist dat van Ray (Richard Armitage), de fotograaf van een roddelblad, en de geobsedeerde rechercheur Broome (James Nesbitt). De zaak gaat aan het rollen als Megan een gezicht van vroeger terugziet

Check ook deze andere spannende Harlan Coben-series op Netflix

Vrijdag 31 december

The Lost Daughter

Het psychologische drama The Lost Daughter is de eerste film die werd geregisseerd door actrice Maggie Gyllenhaal. Haar scenario baseerde ze op het boek De verborgen dochter van Elena Ferrante ('De geniale vriendin'). Tijdens haar zomervakantie raakt de onlangs gescheiden Leda (Olivia Coleman) geobsedeerd door een andere vrouw (Dakota Johnson) en haar dochtertje. De film wordt door recensenten getipt voor de Oscars, met Olivia Coleman als kanshebber voor de beste vrouwelijke hoofdrol.

Maakt The Lost Daughter kans op een Oscar?

Vrijdag 31 december

Queer Eye - seizoen 6

In Queer Eye geeft een team van vijf 'gay professionals' advies over uiterlijk, kleding, interieur en eten & drinken aan mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Netflix presenteert deze week seizoen zes, waarin een nieuw 'Fab Five' team aantreedt. Tijdens hun make-overs komen vaak emotionele ontboezemingen naar de oppervlakte. In het nieuwe seizoen gaan de mannen aan de slag in Texas, waar duidelijk nog veel werk te verrichten valt.

De tien beste LHBTI-films op Netflix

Vrijdag 31 december

Cobra Kai - seizoen 4

In Cobra Kai komt de strijd tussen goed en kwaad tot een hoogtepunt. De dojo's van Miyagi-Do en Eagle Fang slaan de handen ineen om het op te nemen tegen Cobra Kai. Een groot karatetoernooi is de plek waar de confrontatie plaatsvindt. Kunnen Daniel en Johnny hun rivaliteit lang genoeg vergeten om Kreese te verslaan?  Seizoen vier van Cobra Kai verwelkomt de boomlange schurk Terry Silver, die net als in Karate Kid III wordt gespeeld door Thomas Ian Griffith.

Wie is wie in Cobra Kai?

Zaterdag 1 januari

Manifest - seizoen 1 en 2

Netflix nam de productie van de Manifest over en maakt een vierde seizoen voor de fans. Voordat het zover is, kun je de eerdere seizoenen van de serie terugkijken. Een vliegtuig vol passagiers belandt tijdens een vlucht in een bizarre storm. De piloot weet het toestel veilig te landen, maar er is een probleem: voor de buitenwereld is het vliegtuig ruim vijf jaar spoorloos verdwenen geweest. Omdat iedereen dacht dat de passagiers dood waren, moeten ze zich aanpassen aan een heel nieuw leven.  

Netflix redt Manifest met een vierde en laatste seizoen

Cobra Kai

Actie | serie | 2018

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Lost Daughter

Drama | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie